pracující lid

jsem pracující člověk. juhů! milujte se a množte se. mám telefon a e-mail a stoleček a židličku s kolečkama. občas se v práci mé kancelář...

jsem pracující člověk. juhů! milujte se a množte se.
mám telefon a e-mail a stoleček a židličku s kolečkama.

občas se v práci mé kancelářské nedá do čeho píchnout, většinou je to následováno frmolem jak kráva, protože hodinu nechce nikdo nic a následně chtějí všichni všechno.
pro chvíle zahálky se obracím na blogy. číst si knížku je mi blbý a tumblr je za odměnu po práci (se sommersby, frisco prohráváš). jenže za poslední dobu jsem blogy spíš vyhazovala, než přibírala, takže nemám moc co číst. pomoc? pošlete mi prosim adresy blogů, co jsou fajn?

ačkoliv mám pocit, že je jich úplný minimum. než jsem se rozhodla vás mile požádat, hledala jsem, kde se dalo, protože jsem prostě ten typ člověka, co se zeptá, až když vyčerpá všechny možnosti sebepomoci.
asi jsem moc náročná nebo nevim. tak mě nebaví číst o make-upu, protože jsem minimalista a moje sbírka je tak obsáhlá, že budu mít co dělat do roku 2020. módní blogy v podání holky, kterou dotujou rodiče, aby mohla nakupovat předražený hadry a pak se v nich fotit, mi taky nevoní, protože hadrů mám víc než dost a navíc trendy jdou hluboce mimo mě. pak tu jsou fotografický blogy, ale já jsem přece jenom spíš víc na ty písmenka, od obrázků je tumblr, no ne? no, a končí to jakejmasi pseudouměleckýma blogama plnýma hrozně hlubokejch básní od lidí, co jsou tak zahloubaný, že ani neviděj, jak moc je to špatný/nudný/patetický (ne, zatim jsem nenarazila na blog s dobrou poezií, ale je fakt, že je nijak urputně nevyhledávám). no, a pak jsou tu mišmaše. některý celkem jdou, ale některý jsou na dárkový balení odjištěnýho granátu.
tak prosim, nějaký dobrý?

mimochodem, taky tak nesnášíte, když lidi strašně řešej nálepky? napadlo mě to nejen díky blogům, ale i díky pár známým.
to je hipstr, to je kavárenskej povaleč, to je umělec, to je rebel, to je pankáč...
je dost dětinský si myslet, že podobný věci jsou důležitý nebo něco determinujou. podobný kecy ve mě probouzejí nikdy nepotlačenou touhou obracet oči v sloup, protože je neskutečně hloupý lidi škatulkovat a pak se jim smát, případně se strašně vtipně divit, jak takovej hipstr může mít rád kapelu, co zasahá do mainstreamu, nebo jak takhle taková kavárenská povalečka nemá ráda kafe.
ale co si budem povídat, ještě trapnější je se do něčeho takovýho vědomě stylizovat, načež výsledná póza je tak do očí bijící a křečovitá, až je mi toho člověka líto. žejo, osazenstvo náplavky. zdraví vás umělecká, rebelská, punková, hipstří kavárenská povalečka.

3 komentářů

  1. můj blogísek je toho tumblr typu jak jsi výše popsala, hlavně fotky, sem tam tipy na filmy, knizky a hudbu ale nic uchvacujiciho, jinak sleduju blogu hrozne moc az se v tom ztrácím. a nálepky? vadí mi to. úplně. přesně. jak. jsi. to. popsala. je to ale všude kolem nás a dokud se to týká hipstrů a pankáčů, whatever, ale pak tady jsou předsudky mnohem silnějšího rázu...ale to už je na mnohem delší diskuzi žejo

    OdpovědětVymazat
  2. /selfpromo/ Čtu tě, (pře)čti (si) mě. /end of selfpromo/
    Nyní zaměstnaná povalečko :-)

    OdpovědětVymazat