TOP 10 - Věci, co dělaj lidi ve VZTAHU

To "ve VZTAHU" je důležitý. Nemám moc ráda definování vztahů, protože to odebere hodně kouzla. Bytí ve vztahu má na mě neblahé úči...

To "ve VZTAHU" je důležitý. Nemám moc ráda definování vztahů, protože to odebere hodně kouzla. Bytí ve vztahu má na mě neblahé účinky, ale dokážu pochopit lidi, pro který to tak není. Jestli však něco pochopit nedokážu, pak jsou to lidi, pro něž je jejich VZTAH alfou a omegou veškerý existence.
Tak si dáme pár vět, kterejma rádi častujou svoje okolí.

1. "Měl by sis někoho najít!"
Já jsem šťastnej se svou přítelkyní, což je rozumný důvod, proč předpokládat, že to tak platí pro každýho. Máte depresi? Dluhy? Máte toho hodně, nemáte skoro žádný volný čas, pořád jen pracujete a jste z toho nešťastní? Umřel vám pes? Zlomili jste si obě nohy? Ukradli vám auto?
Pcha, stačí, když si najdete přítelkyni! Vaše problémy se rozplynou ve vzduchu, protože prostě proto.

2. "Měli byste si o tom promluvit, komunikace je ve vztahu nejdůležitější!"
... a další rádcovský věty jako z ženskýho časopisu na situace, kde se to úplně tak aplikovat nedá
Je zvláštní, že jakmile Pepek najde Božku a Mařka Bořka, rázem se z nich stanou psychologové z manželský poradny, ačkoliv ještě před krátkým časem fňukali a bloumali od ničeho k ničemu, protože nedokážou být sami a celej jejich vztah je postavenej na tom, že na sebe tak nějak zbyli, protože ani jeden nechtěl bejt sám.
A i když je to vztah zdravý a založený na vzájemném respektu a blabla, i tak na jejich rady nikdo není zvědavej, protože se chovaj, jako kdyby zapomněli, jak jsou začátky jakýhokoliv vztahu nejistý a komplikovaný a úplně tak nejde upřímně komunikovat o velice vážných věcech s člověkem, kterýho jste viděli cca čtyřikrát a teď nevíte, jestli to něco znamená nebo ne (rada do života: nic to neznamená až do chvíle, kdy váš milý/vaše milá začne kupovat dětský dupačky a šetřit na kočárek. pak je čas vzít nohy na ramena a odstěhovat se do Indie)

3. "Tys asi ještě nikdy nebyl/a zamilovanej/zamilovaná, co?"
Zkuste Bořkovi nebo Božce vytknout, že jste se dlouho neviděli, že byste se chtěli sejít jen s nimi bez jejich milých, že už s nimi není legrace, že by si neměli od svých milých nechat srát na hlavu a/nebo že fakt není košér se ptát, jestli můžou jít na jedno. Okamžitě na vás vyprskne tuhle debilní větu, kdy nevíte, jestli se smát nebo plakat.

4. "Nevim, jestli budu moct, zeptám se."
Aneb lidi, co si pletou své milé se svými rodiči, Freud by se radostí tetelil. Není snad nic debilnějšího než lidi, co sebou nechaj někym manipulovat a ještě maj pocit, že je to tak ok a normální.

5. "Už mám na večer plány..."
Zkuste je pozvat na pivo nebo do kina nebo cokoliv. Když váš plán nezahrnuje i miláčka pozvaného, pozvaný se vymluví na to, že už něco má. To něco je jenom další večer u televize. Haha, tak si užij.

6. Facebook jistě zajímá úplně všechno!
Tohle nejsou tak řeči mluvené, jako spíš psané a je jich milion. Začne to přidáním do přátel a flirtováním na svých zdech. Pak se daj do vztahu a začne malý peklíčko v podobě statusů jedině o jejich drahouši, postováním společných fotek včetně těch, který by nikdo vidět neměl, informování přátel přes zprávy o tom, co se jim jako páru právě děje. "Miláček mi uvařil a je to bašta! :* :* <3 Miluji tě zlato! :*********" zní status a vy mažete z přátel....

7. Pojďme naplánovat společnou budoucnost!
Zoufalci ve VZTAHU rádi plánujou společnou budoucnost a otravujou tim svoje okolí. Je fajn, že 20. 7. 2015 pojedete na Havaj, jdu se zabít závistí a pokud to přežiju, znovu mi to připomeňte 19. 7. 2015, to mě to třeba už bude i zajímat...

8. Proč mít svý, když můžem mít společný!
Společný e-mail, facebook, twitter... Nebo minimálně znalost hesel toho druhého, včetně toho na notebook a do mobilu. Soukromí nula nula nic, jim se to líbí, protože před sebou přece nemají tajemství a tímhle si to romanticky dokazují. Je fakt romantika, když se chcete důvěrně s kamarádkou pobavit a ona to v rámci vztahový důvěry vysloní svýmu amantovi.

9. "Můj koníček je moje přítelkyně, hehe!"
Tak se tim nechlub a běž se třeba zabít nebo já nevim, co na to říct. Ubožáku.

10. "To pochopíš, až si někoho najdeš."
Řekl by mi člověk ve VZTAHU, co si právě přečetl můj topten. Asi by dodal i píčo. Našla jsem si někoho a pořád mám ten samej pocit, takže tim to asi nebude, teď jen nastává otázka, kdo je tady píča. Haha!

6 komentářů

  1. "Můj koníček je moje přítelkyně":)) Odjakživa tvrdím, že toto říct někdo o mě, tak se ve mně probudí po šestadvacet let potlačovaná agresivita a dotyčný to nepěkně odnese:))

    OdpovědětVymazat
  2. 11. "Nemůžeš čekat, že tě bude mít někdo rád, když nemáš rád sám sebe."
    12. "To přijde, až to budeš nejmíň čekat. Vždyť víš, jak to bylo se mnou a XY."

    OdpovědětVymazat
  3. 13. Jsi ještě moc malý kuře, abys pobrala ty správný hodnoty.

    Nejlip, když mi to důležitě a s náležitýmm mateřským ksichtem vykládá osoba o pět let mladší, která je právě měsíc šíleně, opravdově a doživotně zamilovaná do nejbožejšího ještěra, kterýho potkala na fakt hustý rychtě, do dalšího měsíce bude svatba a do roka si upletou sviště, protože to jsou přece ty jediný a správný hodnoty, pičo.

    OdpovědětVymazat