slats slats slats

Nechce se mi psát, jak přesně jsem se k tomuhle videu dostala, bohatě bude stačit, že děkuju @Mrkev za nevědomé šérnutí.  Pokud jste a...


Nechce se mi psát, jak přesně jsem se k tomuhle videu dostala, bohatě bude stačit, že děkuju @Mrkev za nevědomé šérnutí.

 Pokud jste aspoň trochu zdatní v angličtině, určitě se na video podívejte. Pokud nejste (nebo jste líní; nebo zrovna něco posloucháte a nemáte náladu to zastavovat; nebo nemáte možnost si video pustit), ve zkratce vám řeknu, že jedna velice moudrá slečna hovoří o "sluts", česky o děvkách. Koho považujou kluci za děvku, koho považují holky za děvku, jak se na to dívá společnost (úzkoprse) a jak se na to dívá ona (jako já, tudíž správně :D).

 "Děvka" je dle společenské normy žena, která provozuje sex ráda, hodně a s více lidmi (někdy i najednou, protože proč ne).
WHAT THE ACTUAL FUCK?!
Podle mě je děvka někdo, kdo neprovozuje sex pro potěšení, ale pro drama. Děvka je člověk (nezáleží na pohlaví), kterej sex využívá k vytváření vyhrocených situací. Proč? Protože se tim živí. Pokud neprobíhá drama nebo není co řešit, děvka se nudí, cítí potřebu to změnit. Ostatně, to jsou přesně ty charaktery, kterým absolutně nedělá problém okatě podvádět svýho přítele/přítelkyni (a ne jen jednou), kteří jsou schopní spát se zadanejma (o to je horší, když dotyčnej zadanej je zadanej s někym z kámošů děvky) a kteří zkrátka a dobře využívají sex jako spouštěč úplně zbytečnýho dramatu (a absolutně jim nedělá problém zatáhnout do toho co nejvíc lidí, protože čím víc emocí lítá vzduchem, tim jsou spokojenější).
 Osobně zastávám názor, že sexuální život jedince je záležitost jen a pouze dotyčného jedince (a případně osoby, ke který si vytvořil závazek, tzn. jeho přítele/přítelkyně). Já nehraju ani na otázky "S kolika lidma jsi spala?", protože mi připadá fakt absurdní tohle řešit. S kolika lidma jsi kdy šla nakupovat? S kolika lidma jsi včera byla na párty? S kolika lidma jsi kdy mluvila?! Bože, všechno to jsou jenom čísla, který rozhodně nedefinujou něčí povahu nebo snad přímo identitu. Je snad rozdíl mezi holkou, která spala a chodila s deseti klukama, a holkou, která spala s deseti, ale chodila se třema? No není. (Snad jenom možná v úsudku, protože chodit s krásnym debilem je podle mě mnohem horší než s nim jenom spát.) Není důležitý to, s kolika lidma dotyčnej člověk spal, kdy ztatil panenství, jaký praktiky má nejradši a s kym teď právě spí, o povaze mnohem víc řekne to, jakym způsobem se s váma baví, jak rád tráví čas a jestli po sobě v Mekáči uklidí tác.

Zrovna tak mi dost vadí fakt, že zatimco kluci, páni a mužové jsou naprosto z obliga a nikdo neřekne ani popel, maximálně nějakýho "kance" uznale poplácá po zádech, spoustu lidí má fakt zajímavej pocit, že u holek, dam a žen toho popelu může nažvanit celý oceány. Neřikám, že by se o sexu a sexualitě nemělo mluvit, ale fakt mi připadá nefér angažovat se v sexuálních životech něžnějšího pohlaví a následně nějaký "hříšnice" odsuzovat a hnusně komentovat. Noaco, že tamta spala s padesáti lidma! Noaco, že tamta ztratila panenství "až" v pětadvaceti! Noaco, že tamta pravidelně spí se svym kamarádem! Noaco, že tamta chodí každej pátek pařit a každou sobotu se budí vedle někoho novýho!
Myslim, že je vážně na čase uvědomit si, že obyčejnej sex je zábava nejen pro kluky, pány a muže, ale i pro holky, dámy a ženy. Prohlášení, že by dotyčnej nikdy nemohl mít sex s někým, koho nemiluje, není daný pohlavím, ale povahou a rozhodně to z toho dotyčnýho nedělá automaticky "lepšího" člověka, jak si někteří takový rádi myslej (na to mám strašnou alergii, vážně). Stejně tak pocit, že pokud se s někym co nejdřív nevyspim, bouchne mi hlava, založim si fešnblog a koupim si čivavu do kabelky (= hrábne mi), není záležitost čistě mužská.

A jestli je něco vážně hodně moc smutný, pak je to fakt, že podobnýho odsuzování se holky dočkaj častěji od holek než od kluků. Možná proto, že kluk doufá, že na něj třeba vyzbyde řada, možná proto, že holky maj sklony podobný věci řešit víc, anebo možná prostě proto, že v tomhle ohledu jsou méně tolerantnější.

1 komentářů

  1. No přesně.
    Přesně.
    Já mám prostě pocit, že všichni sexu přikládají naprosto enormní důležitost - jak sakra charakter člověka ovlivní, od kdy/s kým/jak ho provozuje?
    A jedinci, kteří se baví (hospodskými) řečmi nebo spíše odsudky na toto téma jsou pro mě prostě beznadějní chudáci.

    OdpovědětVymazat