Poslední dobou...

Čtu knížky. Koukám na Office a Cougar Town. Jezdim na svym longboardu a nutně potřebuju tyhle rukavice, abych pak mohla brzdit při jízd...


  • Čtu knížky.
  • Koukám na Office a Cougar Town.
  • Jezdim na svym longboardu a nutně potřebuju tyhle rukavice, abych pak mohla brzdit při jízdě z kopce a vypadat při tom kůl, ne jak retard.
  • Hledám indie filmy.
  • Jsem posedlá šedesátkama, takže jsem chtěla i šedesátkový, krátký vlasy. Dopadla jsem tak, že vypadám jako střapatý Péťa a trvá mi skoro půl hodiny, než můžu vyjít mezi lidi.
  • Blbě vidim, následná návštěva paní očařky mé podezření potvrdila - takže mám nový brejle. Objednala jsem si je z http://www.firmoo.com/, kde momentálně nabízejí novým zákazníkům obroučky zadarmo - platíte jenom poštovný a případně čočky, pokud se stejně jako já necháte zlákat na antireflexní a anti-UV skla. Platila jsem cca pět stovek, brýle mi přišly za dva tejdny a jsem naprosto spokojená, juch!
  • Nakupuju, neb se stěhuju v neděli do Prahy a potřebuju tam bejt v cajku.
  • Těšim se do školy. Vážně. Poprvé v životě můžu říct, že se vážně těšim, až usednu na školní židli ve školních prostorách a budu poslouchat řeči, který by mi teoreticky měly v budoucnu k něčemu bejt dobrý.
  • Kárám samu sebe, že víc nepíšu na blog. Ona to není úplně moje vina, prostě mám na práci zajímavější věci, ale jsem jistá, že jakmile budu mít na práci důležitější věci (do školy), bude se to tady postama hemžit.
  • Poslouchám dubstep. Hodně dupstepu. Rusko a Caspa jsou nejnej, jak zvlášť, tak dohromady (ummmmmhhhh, dohromady... hfblwkgrelbgletigbrlt) a díky mým milovaných sluchátkům si je můžu dopřávat přesně v tom typu zvuku, kterej je mi nejmilejší. Zřejmě až vyrostu, budu audiofil. Nebo stalker Ruskoa. Určitě bude rád. Vezmu s sebou Ibaie. Ten taky bude rád.
  • Mám dobrý pocit. Ačkoliv se najde miliontisíc voserů, co mi kazej radost a tak, stejně to není tak strašný - navíc si čím dál, tím víc uvědomuju, že THIS IS IT, stěhuju se do Prahy, jak jsem vždycky chtěla, studuju Karlovku, jak jsem vždycky chtěla, bydlim sama na pokoji, jak jsem vždycky chtěla od tý doby, co mi máma vyprávěla o svý spolubydlící, co jí kradla naprosto nepochopitelný věci....
Nyní mě omluvte, jdu se učit hopkání Oppa Gangnam Style, neb kdo neskáče jako šílený pán z Koreje, ten nemá smysl pro humor a brzo umře.


12 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Angličtinu a pedagogiku. :)

      Vymazat
    2. Tak to se asi nepotkame, ja jsem na nizozemstine :)

      Vymazat
    3. Já chci taky umět nizozemsky... Resp. nejradši bych se učila všechno (směrem na západ, slovanským jazykům jsem jaksi nepropadla), ale buď na to nemám čas, nebo radši sedim s nohama na stole a představuju si, jaký by to bylo, kdybych uměla dosaďsilibovolnejjazyksměremnaseverzápadčijih.

      Vymazat
    4. Mame tam "volny kurz nizozemstiny", pro neoborovy studenty, takze mas moznost! :)

      Vymazat
  2. Tuhle vlasovou šedesátkovost jsem pár let zpátky taky podstoupila... chvílema to vypadalo fakt bezvadně, ale častější byl vzhled á la "právě mě vyhrabali z popelnice a to na hlavě jsou odpadky" :D Snad ti to vyšlo trochu líp a nebudeš si každý ráno připadat jako někdo úplně cizí, s kým nechceš mít co dočinění :)

    A další budoucí Pžák... výborně! :) tak nechť se ti tu žije blaze (jak kdysi kdosi řekl a dodnes to všichni papouškujou) a ať ti i jakožto vysokoškolákovi zůstane ten ženiální smysl pro humor, aby ses o něj s nám mohla taky občas podělit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně to střihla až moc krátce, tkaže bohužel nevypadám šedesátkově ani pět minut denně, zato s těma odpadkama se můžu ztotožnit. :D
      Naštěstí mi vlasy rostou rychle...
      Díky za uvítání, momentálně jsem z toho celá vodvařená, že taky budu moct žít poněkud kulturnějí než tady v UL, jabadabadů.

      Vymazat
  3. To je článek jak "Poznej hipstera" :D
    Dubstep si spojuju s Burial, to jsem asi mimo viď? Jinak nic moc z něho neposlouchám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu bejt hipster, nemám ajfouna a neslušej mi vlněný čepice, což je tragédie mýho života, obzvlášť v mínusových teplotách... :( :D
      Já se přiznám, že o Burial jsem v životě neslyšela, tak to teď napravuju. :)

      Vymazat
  4. já chci taky vidět indie filmy,dej sem prosím tipy :))

    OdpovědětVymazat
  5. píšem tvojmu blogu tretí koment, aj keď anonymne, lebo nepoužívam žiadne soc.siete :( alebo skorej :)
    ak si môžem divoliť odporučiť indie filmy: the Final Cut, Dead Man, Intouchables, Himmel ueber Berlin, Monthy Python Brian Life&Meaning Of Life, What Dreams Make Come, Coffee&Cigarets, world according to garp, Le grand amour, La morte a Venezia, IL DIVO, Night on Earth a mnoho vela starych filmov

    OdpovědětVymazat