30 days challenge in 10 days VII - X

19. Fotka tvýho pokoje děkujunechcinashledanou 20. 5 rrr a 5 yuck věcí (neboli turn ons a turn offs, prosím oceňte mou skvělou přek...

19. Fotka tvýho pokoje
děkujunechcinashledanou

20. 5 rrr a 5 yuck věcí
(neboli turn ons a turn offs, prosím oceňte mou skvělou překládací schopnost)
rrr věci
1. Přízvuk
Pokud to není slovanskej přízvuk. Ale všichni Angličani, Švédové, Francouzi, Španělé (aha)... awwww!!
2. Talent
Ať už hraje na hřeben nebo by dokázal zastat celou filharmonii. Ať už maluje panáčky á la kolečko a pár čárek nebo vedle něj Mona Lisa vypadá jako čmáranice páranice. Ať už fotí vůlí a foťákem z mobilu nebo má zrcadlovku za milion. Prostě hlavně, když se nějak kreativně realizuje, je to rrrr.
3. Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá a mají hebkou srst
Meh, nebudu kecat, neskutečně se mi líbí strniště a výrazný obočí (ale nelíbí se mi, když je to obočí jedno dlouhý, pořád ještě preferuju dvě).
4. Oblečení odpovídající desetiletí
Úzký džíny, kostkatý košile, svetry, svetry na knoflíky (kardigany, chcete-li), plátěný boty nebo městský tenisky, klobouky, kabáty, blejzry.... Meh, dobrý den, rok 2012 vás vítá.
5. Chování
Vlastně neexistuje žádnej vzorec na chování, jehož výsledkem by byl můj skok do náruče spolu s výkřikem "Miluj mě, krm mě a nikdy me neopusť!". Samozřejmě na namachrovaný hovada nikdo není zvědavej a sorry, stejně tak nikdo není zvědavej na monolog, top ten důvodů, proč seš skvělej ani dvojsmyslné naznačování toho, že jsi zkušený milovník. Vlastně nejlepší je chovat se jako normální, slušnej člověk, co má nějaký cíle a zájmy, co se umí bavit a co se zajímá i o mý cíle a zájmy.
Teď ew-y
1. Dlouhý vlasy
Yuck yuck yuck. Jestli existuje něco hnusnějšího než muž s hárem jako zlatovláska, tak asi jo no, ale stejně je to pěknej humáč. (navíc já bych s mym hárem vedle něčeho takovýho vypadala dosti blbě)
2. Okázalá ignorace módy, aneb já mám na práci lepší věci
Džíny střih á la když je to dobrý pro dědu a tátu, je to dobrý i pro mě, pytlovitý mikiny, trika se sportovníma značkama, pohorky, rejoicky, maskáče... Odsuzování pokusu o nějakou úpravu zevnějšku samozřejmostí, protože krasoň má na práci lepší věci. Třeba spát. Nebo koukat na televizi. Hrát dračí doupě. Sedět doma na zadku a hrát počítačový hry. Sedět s kámošema v hospodě a bědovat, že nemá holku.
3. Plivání, pořvávání, hulákání sprostejch slov, machrování a další aspekty buranství jsou no-no
Nejsem nějaká outlocitná křehoučká dušička, ale tohle je prostě yuck, nešahej na mě a jdi za Máňou, Bořku, ta ti dá domácí knedlíky s vepřovym a pak se můžeš dívat na fotbal, ona to po tobě uklidí.
4. Romantika
Upřímně řečeno, kluci, co si myslí, že když daj holce kytku, véču se svíčkama a západ slunce s básničkou o kytce, svíčkách a západu slunce, tak jsou největší romantici na světě a maj romantickou dušičku. Takovýhle romantici rovněž hledaj normální holčinu pro život, jinými slovy se na vás pověsí jak závaží a zbavit se jich je nadlidskej výkon.
5. Voda je moc mokrá, bramborák moc bramborovej a já jsem idiot, protože jsem si vybrala veselejší hranolky u Mekáče
Nesnášim chronický stěžovatele (já si teda stěžuju ráda, ale já to dělám roztomile a všem se to líbí) a důležitý opravovatele. Dobrovolně ze sebe udělám pro vtip debila (jsem královna humoru, víme) a suchar se nejen nezasměje, ale ještě mi to dá sežrat. Tak si trhni nohou, blbe.

21. Věci, po kterejch se cítíš awww pěkně
... Moje milá postýlka
... Ibai
... Když Ibai řekne něco awwwafhkudscbjigfdmarryme!
... Horká čokoláda v zimě
... Vyhřátej ručník

22. 3 aspekty tvojí osobnosti, na který jsi pyšná
1. To, jak jsi všechno umim zařídit sama.
Haha. Ne, važně. Poslední dobou sama na sebe dělám dojem tim, kolik věcí jde, když se chce. Když si pomyslim, že před pár lety byl problém zeptat se cizího pána na cestu nebo koupit si v Německu zmrzku, mám fakt chuť na sebe samu zařvat bitch please a udělat swag.
2. Můj bryskní smysl pro humor
No, to snad ani nemá cenu komentovat, můj humor všichni milujem a proto mě máme rádi. (já se aspoň ráda mám, nikdo mě totiž nedokáže tak rozesmát).
3. Že jsem se naučila, co je v životě důležitý.
Najdou se lidi, co mě nebudou mít rádi, protože jsem prostě na jejich vkus moc chytrá, krásná, vtipná a moudrá. Na druhou stranu se najdou lidi, který mě právě za to budou mít rádi. Nemá smysl se zabejvat tim, co si o mně kdo myslí, protože já si o většině z nich nemyslim nic. Každej se občas splete, každej občas zabloudí, každej občas položí blbou otázku a každej se občas zeptá na něco, co neonově svítí přímo před nim a ještě to červené bliká.
Nejdůležitější je udržovat si správnou míru štěstí, bavit se s lidma, co o to stojej, jíst čokoládu a dělat to, co mě baví.

23. Fotka tvojí rodiny
ne.

24. Fotka věci, která pro tebe hodně znamená a proč
iPad (všichni víme, jak vypadá, proto se s fotkou nebudu zaobírat, neboť pak tenhle předlouhej článek bude vypadat ještě dloužejš).
Má v sobě všechno, co člověk potřebuje mít při sobě, ale aby to moh mít při sobě, potřeboval by kamion. Je neuvěřitelný, kolikrát mi tahle placka zachránila kůži, kolikrát jsem si v hlavě řekla "Ufff, ještě, že ho mám!" a kolikrát jsem si přála, abych ho já kráva bejvala nenechala doma.
Když máte v tašce iPad, tak vás nerozhodí nic kromě ukradený tašky.

25. 5 míst, která chceš navštívit
1. Berlín
Protože je to město mladý kultury, protože vypadá naprosto úžasně a protože se tam chystám už druhym rokem.
2. Londýn
Protože ačkoliv už jsem tam jednou byla, jedno odpoledne prostě nestačí.
3. Paříž
Protože Paříž je prostě klasika a jedno z měst, kam by každej aspoň jednou za život jet měl.
4. New York
Protože je to prostě legendární město a protože je obrovský a protože mi jeho mapa visí na zdi a protože jsou mi všechny ty zkazky o typickym New Yorku připadaj sympatický a dle mého gusta.
5. Amsterdam
Protože je to zajímavý město, protože jsem tam nikdy nebyla a protože holandština je vtipnej jazyk.

26. 5 fotek slavných osobností, co ti připadaj atraktivní
27. Tvoje znamení a jak se k tobě hodí
Moje znamení je panna a jestli jsem to dobře pochopila, měla bych bejt stydlivá, citlivá a úzkostná na pořádek a řád. No, citlivá nijak nejsem, cynismus mi trochu přerůstá přes hlavu, stydlivá jsem jen před cizím člověkem, ale jakmile se trochu blíž poznáme, okamžitě to opadne, pořádek chci mít hlavně v plánech, reálně mám však v dost věcech chaos a můj pokoj vypadá jak po výbuchu prakticky neustále.

28. Jaký typ lidí tě fascinuje? (vypůjčeno z jinýho challenge, protože tady 28 z nějakýho důvodu chybí a samozřejmě jsem si toho všimla až teď)
Kupodivu zajímavý typ lidí. Lidi s uměleckými sklony, lidi s podobným vkusem na věci (nicméně lidi se stejnym vkusem na I. moc ráda nemám), lidi s rozumnýma názorama, lidi se zajímavym životem a lidi, co dokážou říct, co si myslej, a co maj co říct.

29. Fotka tebe jako miminka
NE.

30. Definice lásky
Definice lásky je stejně lehká na vysvětlení jako definice slova být nebo definice umění. Pro mě láska k něčemu/někomu znamená, že splňuje všechny aspekty, který od daný věci/člověka vyžaduju. Zkrátka mi vyhovuje a dělá mě šťastnou a kdyby tady nebyl/a, tak by mi scházel/a strašně moc a byla bych smutná strašně moc.

5 komentářů

  1. Trochu se stydím, protože si sem chodím počíst už dlouho, a až teď píšu první komentář, ale snad stačí říct, že to tady fakt žeru! A Kate taky!

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt, zbožňujem tvoje články. Človek sa proste musí usmievať. Najlepšie je, keď zistí, že ono v niečom je niekomu podobný.
    Keď sa človek nemiluje sám, tak asi padne do depky. Ja sa ľúbim a je to fajn, pretože keď nemám práve deň mierne rozdvojenej osobnosti, tak so sebou vždy súhlasím. A k tomu sa na seba hnevám len málokedy :D Ale áno, tvoj humor je najlepší :D

    OdpovědětVymazat
  3. A já žeru vás, protože vy žerete mě a já se taky žeru, takže máme společný zájem a můžeme se vzít. :D
    Děkuju oběma! :))

    OdpovědětVymazat
  4. zaujímavé čítanie o cudzej osobe, ale toto je tá vec ktorú nemám rád na tejto dobe...oboznamil som sa o niekom, ale nezoznamil...takže pekny život prajem v Prahe či Barcelone či kdekolvek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uhh, do Barcelony radši ne, tam je vedro. :D
      Na týhle době je zábavný to, že když má člověk nějakej cíl, vždycky se najde místo, kde si ho může splnit. Když ho baví číst blogy a obeznamovat se tak o životech cizích lidí, více či méně nudných, sedí doma a čte blogy. Když se chce s někym seznamovat, jde ven, dělá, co ho baví, a u toho se chová mile k ostatním. Nebo si na FB přidává cizí lidi a je smířen s tím, že působí jako úchyl. :D

      Vymazat