30 days challenge in 10 days VI

16. Fotka dnešního oblečení Jsem nechutně líná vstát z postele (a navíc je mi zima, takže musim bejt pod peřinkou), hledat foťák, če...

16. Fotka dnešního oblečení
Jsem nechutně líná vstát z postele (a navíc je mi zima, takže musim bejt pod peřinkou), hledat foťák, česat se, malovat se, hledat paměťovku, uklízet si pokoj a hledat vhodné místo na focení a pak aranžovat samospoušť, takže sem hodim nějakou starší fotku s mym modelem, abyste nepřišli o můj skvělej vkus a smysl pro módu.
17. 5 věcí, co tě štvou na stejnym/opačnym pohlaví
Mně toho štve na lidech strašně moc, ale nikdy mě nenapadlo to rozřazovat podle pohlaví, to víte, nejsem rasista, já se na lidi tak nekoukám.
Začnu holkama, neboť sama jsem taky holka a mám na to lepší náhled.
První věc, co mě určitě štve, je lehký výstup některých mladých dam. Polonahý fotky na FB, pěkně vyprsený s vyšpulenym zadkem a kachní držkou. Oblečení, který by ostřílená striptérka nevzala na sebe, protože je moc laciný. Příliš moc make-upu, příliš světlý odstín blond a příliš dlaždičský slovník a móresy included. Vážně? Tohle je normální?
No, dostává mě to k bodu číslo dvě, což je kňourání výše zmíněnejch holek, jaký jsou kluci hovada, jak je nerespektujou, vošustěj a vopustěj a prostě celkově to jsou nadržený prasáci. No, milá zlatá, když hupneš do pelechu každýmu, co se nachomejtne, holt to o tobě vytvoří takový pěkný obrázek, podle kterýho se k tobě ostatní lidi budou chovat, tak se nediv a nemel.
Třetí věc, která mi na holkch vadí, je "judging look" a celá ta věc s čuměním, komentováním a drbáním. Já vim, já vim, každej to dělá, i já, kluci, hermafroditi, papež nebo Andy Warhol. Ale některý holky tim úplně žijou, vlastně nedělaj skoro nic jinýho, jenom civěj jako sůvy a pomlouvaj ostatní. Proboha proč? To je to taková zábava?
Čtvrtá věc je hraní si na blboučkou, hihi, životem nezkušenou holčičku, co fakt nutně potřebuje nějakýho prince (otroka), aby udělal všechny ty těžký mužský práce za ní. No pardon, vyměnit žárovku, odstranit pavouka nebo složit nábytek z ikea není nic extra složitýho nebo namáhavýho. Já třeba chápu, že pánové se rádi cejtěj jako záchranáři, a tak čas od času zkousnu nechat I. nebo mýho tátu řešit nějakej můj problém (a u toho mi tečou nervy, když je vidim dělat to, co jsem před pěti minutama dělala TAKŠPATNĚDEJTOSEM já se stejnym nulovym výsledkem, hvdvbehvei), ale fakt nerozumim křehoučkejm květinkám, co se všim potřebujou pomoct a jejich koníček je náhodně vyhledávat v kritických situacích nejrůznější pomocníky.
Za pátý fakt nesnášim ženský v krámech s oblečením, kór když je sleva. Strkání, prodírání se, neurvalý zacházení s věcma na věšácích (tobě se to triko třeba nelíbí, ale někomu jo, tak s tim nemrskej jak s kusem flákoty, ty nedomrlá krávo). Horor nad horor. Meh, prostě teď u tohohle stojanu stojim já, tak chvíli počkej, ty jedna taková pizdo, já ti to všechno nevykoupim!
Muži jsou méně podlí, nicméně krávy dokážou bejt taky.
První seroucí věc je ta, když se ke mně chovaj jak ke kreténovi, co si neumí ani zavázat tkaničky (umim a ještě ke všemu několika způsoby, don't trying to act like you're not impressed). Oni to za mě udělaj, oni to vědí líp, oni jsou silnější, oni se na to moje zoufalý snažení nemůžou koukat...! Tak se votoč a třeba si udělej 467985 krát 369043 plus 9096323256 to celé na třetí shybů, když seš tak chytrej a silnej, blbečku. Když budu chtít pomoct, tak si řeknu, jinak mě to "Puč mi to, já se na to nemůžu koukat!" akorát tak nasere.
Za druhý strašně rostu z namachrovaných magorů, co půlku života strávili ve fitku, a teď si myslí, že jsou díky svalům neodolatelní. Já jako chápu, že některejm holkám se líbí, když jejich přítel vypadá jako Hulk, a přeju jim, aby jejich milý dělal sklapovačky, dokud se mu nerozpadne páteř, ale prostě generalizovat to na všechny dámy je dost krátkozraký a ještě víc ew a kdybych se nebála, že mě malíčkem zamáčkne do země, při každém náhodném balícím setkání bych řvala "You know what happens? Schmidt happens!" a bitchslapla (prostě facka, ale bitchslap je dokonalý slovo) bych ho přes tu neandrtálskou kušnu.
Třetí věc, která mě štve, je čistě můj problém, tudíž mě nesuďte příliš krutě, ale fakt mám obrovskej problém s klukama, co se oblíkaj jak třináctiletý chlapečci, hrajou rpg a dračí doupě, poslouchaj metal a jejich představa příjemně stráveného víkendu je larp v létě a hraní her celou noc v zimě. Přidejte k tomu dlouhý vlasy a v mym světě se rovnou můžete jít podpálit. (kdybyste nevěděli, co je to larp, tak ve zkratce to znamená, že jedete s kamarádama do lesa, chodíte na záchod do křoví, které nemá záchodovou mísu, nosíte na veřejnosti černej župan a do svých stejně postižených kamarádů mlátíte dřevěnym mečem a křičíte "Zhyň, bídný elfe!")
Čtvrtá věc, která mi způsobuje kopřivku, jsou vycvičené člověčí opičky, co kdysi bejvali mí kamarádi, ale protože si našli holku, už se nemůžeme vídat, aby třeba nepoškodili jejich na první pohled zdravý vztah plný důvěry a vzájemného pochopení.
Z pátý věci bych blila, protože to jsou samolibý frajírci, co nejsou moc zajímavý, o svojí holce mluvěj jako o kundičce, pravidelně snídají Šalamounovo hovno, mezi jejich koníčky patří nicnedělání, často disponují několika aspekty buranství a ještě maj tolik drzosti komentovat atraktivnost kolem procházejících holek. Yuck.
18. Přiznání/nějaké tajemství
Tajemství je tajemství proto, že o něm nikdo neví. DUH!!

18 komentářů

  1. souhlasím s tebou víceméně ve všem! a nehorázně jsi mě pobavila s definicí larpu, bože, to musím přeposlat kamarádovi, kterej na larpy chodí :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. To je totální! Naprosto zcela abso*fucking*lutně se s tebou shoduju v tomhle "uceleném názoru na svět"... ne fakt. Na druhou stranu mi přijde, že těchhle několik druhů lidí vůbec nemá smysl hejtovat, jelikož s tim za prvý člověk houby zmůže a za druhý je to zbytečný týrání nervů a těch je škoda...
    Jo a píšeš výborně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, děkuju!
      No, já bych je taky normálně nehejtovala, ale ono mi to řeklo, že mám...

      Vymazat
  3. Já taky souhlasím ve všem, zvlášť s tou částí o samostatnosti/nesamostatnosti :) jo, umí smontovat skříň, utáhnout kohoutek, nahodit pojistky... bože, jak já nesnáším, když mi někdo bere práci z ruky a chci mi ukazovat, jak se má dělat ( a o pomoc si fakt moc dobře umím říct).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší je fakt takový to otrávený "Ježiš puč mi to!", důležitý přistoupení k úkolu a následnej počátek dělání tý samý činnosti, kterou jsem dělala taky. bjefvbfjvbdfkbsfjsnbfkd
      pfech!

      Vymazat
  4. Tak tohle je vážně ten nejgeniálnější post, evr!
    Žeru tě, drahá Be ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Celý článek je boží, ale ten larp mě dostal asi nejvíc :D. Přidávám se k anonymovi a taky tě žeru ;D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, za to si můžeš s Anonymem rozdělit tu věnovanou ruku. Pokud to teda není krkoun...

      Vymazat
    2. Haha, ne, vážně.
      Myslím.
      Proč zrovna Levou. Ruku. ? :)

      Vymazat
  6. Moc jsi mne pobavila. Už dlouho jsem nic tak vtipného nečetl, vážně. Jen s tím rasismem se mi to nezdá, muži nejsou rasa a ženy taky ne :D i tak, vážně skvělé, jen tak dál! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jeden ze skrytých vtipů pouze po intelektuálky.... holt patříš do mužské rasy, tak tomu nemůžeš tak rozumět. (www.feministky.com fukin rulezzzz biatch)

      Vymazat
    2. Pak už chápu naprosto všechno :D Děkuju

      Vymazat
  7. Tvoj blog som našla len pred pár dňami a prečítala som si možno tak polovicu tvojich článkov. A zbožňujem to! :D Zbožňujem štýl, akým píšeš, proste všetko, čo napíšeš! :)
    Len tak ďalej, začínam tu chodiť pravidelne :) Povedala by som, že si úžasná, ale to znie trošku divne aj na moje pomery :D Ale predsa si to myslím :D ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zvu Tebe i Tvé čtenářky na mojí giveaway :) http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  9. Jo jo a jo
    I ty larpáci mi sajou krev. Teda můj dokonalý partner a kámoš musí ovládat RPG a znát to a občas se mnou pomluvit Diablo III protože je to fakt sračka. Je to společnej zájem. Ale larp je moc a přitom málo - proč teda rovnou nedělá historickej šerm? Aha protože železo se zvedá hůř než dřevo, srab.
    A teda vtípek o rasismu si mě získal, skvěle otevírající a vkusné a tak to má být.

    OdpovědětVymazat