30 days challenge in 10 days IV

10. Poděl se o svou oblíbenou citaci "I may be a genius but I'm not a lesbian." 11. Věci, co chceš říct třem lidem N...

10. Poděl se o svou oblíbenou citaci
"I may be a genius but I'm not a lesbian."

11. Věci, co chceš říct třem lidem
No, to je trochu oříšek, protože když někomu něco chci říct, tak mu to řeknu. Tak snad jenom:
D. D., Ráďo, manželko, zvládneš všechno, co chceš, není vůbec čeho se bát.
Lenko, Melomanko, připravuj se na můj velkolepý příjezd do Prahy!
Drahý čtenáři, děkuju ti za čtení mého blogu, právě teď mám baterku na 69%, hahahahahahahaha!!

12. V detailu popiš věc, kterou nesnášíš
No, já jsem člověk od přírody mírumilovný a sluníčkový, takže napsat pouze o jedné věci, co nesnášim, mi činí poněkud problém. Nakonec jsem se rozhodla, že mi fakt pije krev vytahování/chlubení se. Rrrrrrrrrruuuuuuuaaaaaaaawwwwrrrrrrrr. Jedna věc je mít zajímavej život, dělat něco, co není úplně normální a při vhodné příležitosti o tom mluvit. Druhá věc je dělat něco, co zas až tak exotický není, a mlít o tom donekonečna/postnout 74792749927395 fotek na FB/napsat o tom 759372 článků na blog.
Dovolená v Chorvatsku? Páááni, jak ses tam dostala, raketou??
Nákup libovolný drahý věci? Ježíšku na křížku, ty musíš bejt ale bohatá, no já závidim!
Vegetariánství/Veganství? No woooow, to je obrovská zásluha, pověz mi něco o tom, jak zvířata, vajíčka a mlíko trpí v nelidských podmínkách a jakej jsem ignorant, protože je jim!
Neberte mě špatně, klidně si s váma o vašich chorvatských zážitcích/nákupu Chanelky/důvodech nepožívání masa evr popovídám, ale laskavě se netvařte jak největší shit, protože jste rudohnědý z Chorvatska a já bledá jak stěna/se vám na ruce houpe kabelka za třicet tisíc a mně za třicet desetikorun/se stravujete zdravě a já zrovna žvejkám kuřecí nugety z Mekáče. Je moje volba trávit prázdniny jinak, než smažením se na pláži. Stejně tak ze mě kabelka z HáeMka nedělá socku, ale člověka, co prostě investuje 30 táců do něčeho jinýho, než je kus kůže na provázku. A to, že si ráda dám kuře, ze mě ignoranta nedělá. Ne, vážně. Fakt nesnášim lidi, co se tvářej jak největší borci a chluběj se s něčim, co svym způsobem moc zajímavý ani není.
(Mimochodem, věřim, že fešnblogerky um vytahování se dotáhly k dokonalosti. Ne, fakt, udělat z čtyřdenního výletu do evropského velkoměsta devět článků je obdivuhodné, skoro by to chtělo udělat novou kategorii při udělování Nobelovek. [pro klid duše - 1x oznámení, kam jedou a otázka, co si nemaj nechat ujít; 1x wišlist; 4x autfitpost; 2x random; 1x ňuin])


Chválim se za úctyhodný výkon při sepsání tohohle článku. Sice není tak pozdě, ale poprvý sedim za celej den, neb jsem se odebrala do Shewsbury, kde bylo tolik věcí k vidění, že na odpočinek nebyl čas nebo dostatečné sucho nebo místo nebo klid v duši.

2 komentářů