Not good enough.

Dneska jsem dřepěla na zemi před mojí otevřenou skříní, zírala jsem na svoje hadry a představovala si, co bych si zabalila do kufru, kdybych...

Dneska jsem dřepěla na zemi před mojí otevřenou skříní, zírala jsem na svoje hadry a představovala si, co bych si zabalila do kufru, kdybych jela... kamkoliv. Ani si nepamatuju, kdy naposledy jsem vypadla z tohohle blbýho města a na mym rozpoložení je to znát.

V ideálním světě bych si prostě zabalila svůj černorůžovej maxi kufr, zabookovala let a o dva dny později už bych kráčela ulicemi Berlína/Vídně/Londýna/Mnichova/Madridu/Paříže/Barcelony/Říma/Stockholmu/Helsinek/Kodaně/Osla/whatever. A byla bych tam minimálně 14 dní, vrátila bych se bohatší o 5841753 zážitků, šťastná, spokojená, vyrovnaná.
Bohužel, moje tělesná schránka se nenachází ve Wonderlandu (zdravím Kloboučníka!), Eliškalandu (Nutella, Nutella je všude!) nebo právě v tom ideálním světě. Moje tělesná schránka dřepí tady a teď u sebe za stolem, čumí do monitoru, klepe do klávesnice, sní a čeká, až přijde návštěva na bráchovy narozeniny. Kufr je bůhvíkde, oblečení stále visí ve skříni, na účtě mám pěknou kulatou nulu (doslova) a v peněžence tři kulaté desetikoruny a pár centů. V budoucích 14 dnech na mě nečeká nic jinýho než škola, škola, škola, hm, a pak taky škola. Jo, a škola. Podzimní prázdniny strávim školou. Občas mám pocit, že jestli v tý škole někomu nerozbiju hubu hned, udělám to zítra a to s pomocí plamenometu.
Občas si připadám jako paní Bovaryová. Akorát s tim rozdílem, že zatimco ona dřepí a fňuká v podstatě dobrovolně, já to dělám s nechutí. Ona totiž narozdíl ode mě za pár měsíců nematuruje a prachy má taky. Blbka.

Nové CD Justice se pohybuje po internetu o pár týdnů dříve. Ne snad, že by mužové chtěli, ale prostě stane se. Já jako loajální fanynka čekám na oficiální datum. A vůbec to nesouvisí s tim, že jediný cd, co jsem našla, je zaheslovaný a já zaboha nemůžu to heslo zjistit, ehm.
No, a nový CD Example je tak úžasný, že kdybych mohla, tak slintám, kudy chodim. No, technicky vzato můžu, ale nerada bych děsila své okolí. Stačí, že děsí oni mě. Stvrzení našeho svazku manželského nastalo toho dne, kdy Example vydal 'Natural Disaster'. Miluju tu písničku a on k ní natočil dokonalej klip, takže jgsdgnlghsd, za 4 měsíce je Praha naše!

Taky už zbývá jen 44 dní do chvíle, kdy mi exploduje srdce a odkutálí se mi hlava.

▲▼▲▼▲▼

Today I was sitting on the floor staring at my clothes in my wide open closet, thinking what would I pack if I were travelling to... wherever. I don't even remember when was the last time I was out of this fucking town and it shows, my mood is crappy.
In my ideal world, I'd just pack up my big black-and-pink suitcase, book a flight and two day latter I'd walk down the streets of Berlin/Wien/London/Munich/Madrid/Paris/Barcelona/Rome/Stockholm/Helsinki/Copenhagen/Oslo/whatever. And I'd be there at least for 14 days, I'd come back rich with 5841753 experiences, happy, satisfied, stable.
Bad for me, my body isn't in Wonderland (Hi, Mad hatter!!), Eliškaland (Nutella, Nutella everywhere!!) or in this 'ideal' world. It's in here, stting in front of computer, staring at monitor, typing on keyboard, dreaming and waiting for my grandparents to come for my brother's b-day. Suticase is god-knows-where, clothes are in my closet, on my account is big happy nule and in my wallet are three happy ten-crowns and few cents. In upcoming 14 days there's nothing for me but school, school, school, school, school, school and school. Oh, and school. Autumn holiday? I'm spending them with studying for school. Sometimes I feel like if I'm not gonna punch someone in a face now, I'll do it tomorrow with flamethrower.
Sometimes I feel like Mrs. Bovary even though there's big difference - she's just sitting and bragging because she wants to. I don't. Cause she doesn't have to do a big exam in few months and she doesn't have to go to school every fucking day. Stupid.

New CD of Justice was leaked. I am a loyal fan so I'm waiting for proper release. And my decision has anything to do with the fact that only cd I found requires password and I can't find it anywhere, ehm.
Well, and new CD of Example is so awesome I'd drool all the fucking time. Well, I could but I don't wanna scare people. It's enough that they scare me. Our marrige has began the day Example's released 'Natural Disaster'. I love that song! And I love the video he made. So gfadjhbgd in four months!

Also - only 44 days left until my heart's explosion and my head's falling down.

4 komentářů

  1. bez hesla, můžeš počkat na oficiální vydání :)

    http://www.uloz.to/10620179/justice-audio-video-disco-2011-zip

    OdpovědětVymazat
  2. Díky!!!
    Vezmeme se hned nebo až potom?

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáš zač.
    Kdyby jsi něco nemohla najít si tady postěžuj. :D
    Když bude pěkne tak můžem kdykoliv. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sákra, a ono má zrovna celej tejden lejt! :D

    OdpovědětVymazat