Be (ne)doporučuje: The Lonely Island

Andy Samberg, Akiva Schaffer a Jorma Taccone. Jak já si potrpim na hudbu, co dává nějakej smysl, je kvalitní a po všech směrech prostě skv...


Andy Samberg, Akiva Schaffer a Jorma Taccone.
Jak já si potrpim na hudbu, co dává nějakej smysl, je kvalitní a po všech směrech prostě skvělá a silně nesračkoidní...!
Ale Be je bytost nesmírně složitá, takže nejenže adoruje 3Oh!3, ona se k tomu i hlásí!
A teď se neméně dobrovolně, ba přímo s nadšením, hlásí k ještě větší adoraci The Lonely Island.
Zajímavý je, že tihle tři vůbec nejsou blbý. :D Vystudovali vejšku, odešli dělat do Saturday Night Live, kde se potkali, padli si do oka a založili tuhle pseudoskupinu. Teď se budu modlit, že vám se SNL nelžu, kdysi jsem to kdesi četla, ale nevim, kolik pravdy na tom je. Každopádně jejich videoklipy tam normálně vysílaj a Andy patří mezi pevnej cast, tak snad nekecám.
Well, když slyšíte jejich hudbu... no, je to prostě hip hop/rap, kterej normálně slyšíte v rádiu (od jiných interpretů, který to myslej vážně, bohužel).
Ale ty jejich texty...!
Je to vtipnost nad vtipnost.















Videa jsou vtipný, texty jsou vtipný, oni sami jsou vtipný.
V každym případě hrozně drsný, hrozně nejlepší a hrozně kůl.

10. května jim vychází nová deska, na kterou se těšim snad víc než na Vánoce, protože podle intra to bude opět neskutečně vtipná pecka. Jediná nevýhoda je snad to, že se od toho prostě nemůžete odtrhnout a když vám do uší v autobusu někdo huláká, že "dream girl you amaze me all dressed in paisley/love how not one but both eyes are lazy/when I first saw you you were drivin' the bus/thick skin, strong nose like a rhinoceros", je těžký zachovat vážnou tvář a nesmát se na celý kolo.

A jen tak mimochodem, Jormův hlas je neskutečně awwww, on sám je neskutečně awww a prostě awwww.

3 komentářů

  1. awww celej Lonely Island! kvůli své drobné posedlosti Julianem Casablancasem od nich mám nejradši Boombox a pak rap Natalie Portman, to je bez přehánění jedna z nejlepších věcí, co jsem za svůj život viděla a slyšela (http://youtu.be/KpMPFGBtE7Q). těším se na nový album!)))

    OdpovědětVymazat
  2. Oho, rap Natalie Portman! ♥ Na tom jsem jeden čas byla závislá natolik, že když jsem si to hned ráno neposlechla, byla jsem protivnější než nejprotivnější osoba na světě.
    Mám záhadně sebevědomý pocit, že bych snad dokázala odřikat celou písničku. :D
    Julian mě na ně přivedl. :)
    Moje nejnejnej je Jizz in my pants (protože jakmile je někde něco aww, hned mi tohle zní v hlavě :D) a Creep (protože ten taneček s přehledem zvládám :D).
    Jsou to geniálové.

    OdpovědětVymazat
  3. The Strokes jsou fajn,,, I když se mi od nich líbila jen Is this it (fakt dobré album) a Room on Fire (vlastně toho od nich už moc víc neznám :),,,). Co se týče indie hudby, tak tohle je prostě cool (kurna, jak já nesnáším to slovo!). Jinak, kdyby náhodou se chtěl někdo kouknout co poslouchám zase já tak: http://www.indievillage.blogspot.com. Nikoho nenutím se na to kouknout a asi se vám to ani nebude líbit, ale chtěl jsem přispět svou troškou do mlýna :).

    OdpovědětVymazat