tipy na čtyři weby

Pracuju, uklízim, koukám na Nemocnici na kraji města, jsem zamilovaná a hraju si se psy. A brouzdám po internetu. V rámci práce, ehm. Nicm...

Pracuju, uklízim, koukám na Nemocnici na kraji města, jsem zamilovaná a hraju si se psy. A brouzdám po internetu. V rámci práce, ehm.

Nicméně jsem přišla na dobrý věci, o který bych se s váma chtěla podělit, takže tady jsou:

Jestli jako já často řešíte otázku toho, že byste si něco přečetli, ale nevíte moc co, tohle vám pomůže. Vyžaduje to jemnou znalost angličtiny nebo um používání slovníku. Člověk si navolí, co jeho srdéčko v dané chvíli od knihy požaduje, a může vybírat. Jes!

Pokud blogujete tak, že si v podstatě píšete deníček a je vám všechno ostatní jedno, tenhle bod vás zajímat nebude. Pokud ale toužíte po blogu úspěšném a navštěvovaném, tohle je to pravé pro vás. Spoustu tipů, nápadů a rad pro začínající i pokročilé blogery, co to myslí smrtelně vážně.

Tohle jsou stránky projektu, kterej je zaměřenej na oběti znásilnění nebo psychickýho/fyzickýho násilí. Projekt sám už není aktivní, bohužel, ale nechal po sobě spoustu silných fotek, však se podívejte sami.

A nakonec strašně fajn blog, co ráda čtu.

Hoďte mi prosim, prosim nějaký vaše tipy, moc mě to potěší! 

1 komentářů

  1. Učitě od Růžové pandy www.bezjablka.cz :) a asi všechny co mám na blogu.. Ale těm fashion blogům už na zoubek moc nekoukám ;-)

    OdpovědětVymazat