Be V.

LITERATURA - Betty MacDonald Protože se opět nacházim v situaci, kdy se postupně stěhuju na nový místo, všechny moje knížky momentálně bydl...

LITERATURA - Betty MacDonald
Protože se opět nacházim v situaci, kdy se postupně stěhuju na nový místo, všechny moje knížky momentálně bydlí jinde než já.
Z nějakýho neznámýho důvodu poslední dobou hodně myslim na Betty MacDonald. Znáte ji? Nejenže píše dětský pohádky, který jsem milovala jako malá (Paní Láryfáry, Nanynka a Málinka), píše i knížky pro dospělý. Začněte začátkem Vejce a já a zamilujte se jako já.

HUDBA - Kiezsa: Hideaway
Tohle mi hraje v hlavě půlku listopadu. Pecička.


SERIÁL - Dexter
Na Dextera jsem se začala dívat ve čtvrťáku na gymplu. Ale byla jsem posera posraná a přestala jsem, protože jsem se bála. Teď se na to díváme s M. a jsem mnohem větší hrdina, protože jemu se z toho zase dělá blbě. haha.
Nicméně je to seriál o masovym vrahovi, kterej pracuje u policie a dokáže svoje choutky držet na uzdě, takže zabíjí jen ty, co utekli spravedlnosti a umřít si zasloužej. Je to super, jenom bych řekla, že rozpočet na krev musel bejt větší než v Saw.

FILM - Oko bere
Student Ben se dostane na Harvard a jediná překážka je, že jaksi nemá 300 000 dolarů, aby zaplatil studia. Tu se k němu přitočí profesor, co vede kroužek matematických géniů, co jezděj do Vegas hrát (počítat) karty a vyhrávat vysoký částky. No a jaksi se to rozjede tak dobře, až se to zkomplikuje.

AKCE - Kleinova láhev & Vztahology
Zítra, tj. 2. 12., má můj kamarád autorský čtení. Moc se těšim!
Taky bych vás chtěla pozvat na Vztahology (událost tady), super divadelní hra, na který se podílej moji známí. Už jsem ji viděla jednou a chystám se znovu. Pokud se rádi smějete, určitě se stavte.

MÓDA - Hlavně teple!
Kurva se ochladilo, svetry jsou nejlepší kámoš a bez šály ani nemá smysl existovat.
Poradíte mi, kde sebrat čepici, ve který člověk nevypadá jako přerostlej kondom?

KOSMETIKA - Rtěnky!
Bůhví proč mě začly bavit rtěnky. Konkrétně Arty z týhle kolekce od Astoru. Zářivá růžová, která mi neuvěřitelně sedne a ze mě zároveň nedělá blbou bloncku s růžovou držkou. Navíc se vytrácí postupně a vydrží i pití, takže na párty super. Po jídle se samozřejmě musí poupravit. Na konci dne trochu vysušuje, takže balzám určitě sebou. Ale srdíčka!

1 komentářů

  1. Betty jsem hodně poslouchala jako audio knihu za dlouhých zimojarních večerů, když jsme se nastěhovali do UL. Neslutečně jsem se viděla v tom bejt poprvý ,,paní domu" a muset všechno zvládat, ačkoli nic nefunguje, jak má. :D Žárovka o deseti milionech wattů pověšená u stropu kuchyně mě vždycky dostane. :) !

    OdpovědětVymazat