snad všichni viděli Fight Club, žejo. no. tak nevim, co je horší - buď to nikdo nepochopil, nebo nikoho nezajímám. protože jsme všichn...

snad všichni viděli Fight Club, žejo.

no.

tak nevim, co je horší - buď to nikdo nepochopil, nebo nikoho nezajímám. protože jsme všichni viděli, co se stalo tomu chlápkovi, na jehož jméno si do píči nemůžu vzpomenout, ve filmu, protože nespal. když člověk nespí, špatný věci se v mozku dějí. beze spánku hrabe i tomu psychicky nejotrlejšímu člověku. já jsem člověk psychicky nejneotrlejší. a stejně nikoho nezajímá, že nespim, protože všichni ostatní teď spěj. jako miminka. a já je nesnášim, protože jim závidim.

moje hlava se rozpadá, moje srdce je rozdupaný a zejtra to všechno budu cejtit tisíckrát hůř.

(ano, mám záchvat úzkosti, ne, neberte mě stoprocentně vážně)
jdu si udělat cereálie, koukat na simpsnovi a doufat, že usnu. aspoň dvě vteřinky. moc prosim.

4 komentářů

  1. protože jméno nemá, minimálně v tom filmu.

    jo, je to tak. ja teda pro zmenu bud spim 11 hodin denne a stejne nejsem odpocinuta nebo 4 a staci mi to...vyhra fakt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vida, co se člověk nedozví!

      mám to tak nějak podobně. pár dní nespim, začne mi hrabat. pak spim minimálně 10 hodin denně, mnohdy i víc, načež se mi začne rozpadat život, protože samozřejmě nic nestíhám a jsem věčně jako vyoraná myš. se spánkem je sranda, ha-ha.

      Vymazat
  2. Nevím jestli si zkoušela nějaké přírodní přípravky nebo něco, ale mne pomáhá čaj na spaní a když se úplně zrelaxuju. Usínám pak o dost lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to mám v plánu zkusit, stejně jako dalších milion věcí, ke kterým se nemůžu dostat. u tohohle konkrétně je ten problém, že se do podobnejch přírodnin dává jakási bylinka, jejíž jméno neznám, která se nesmí kombinovat s antidepresivy, anžto zlé věci se podějí.

      Vymazat