Dneska ve 13:13 tu měl bejt článek, ale není. Na lenost se vymlouvat nemůžu, na nedostatek času taky ne - jenom jsem prostě dala víckrát za ...

Dneska ve 13:13 tu měl bejt článek, ale není. Na lenost se vymlouvat nemůžu, na nedostatek času taky ne - jenom jsem prostě dala víckrát za sebou přednost něčemu jinýmu než sezení v kavárně sama se sebou a s iPadem a najednou mi bliká upomínka, že za pár hodin musí bejt článek. Samozřejmě, že zrovna jsem žádnej předpřipravenej neměla a samozřejmě, že jsem nebyla u sebe doma a kromě téměř vybitýho mobilu jsem neměla nic, čim bych jakejkoliv výplac postla.
Dneska to mělo bejt o vnucování spisovatelů, nakonec to bude vejžblecht. Nevadí.

Na studenta.cz budou jednou za čas vycházet články převzaný odsud a když karma bude mít milostivou náladu, možná se tam začnou objevovat i jiný moje kecy, včas vás budu informovat, protože se ráda chlubim svym peřim a tak.

A ukončim to dotazem. Nějakou chvíli uvažuju o založení FB stránky blogu. Pokud jsme kámoši už dýl, asi víte, jak strašně FB nesnášim, nicméně to mi nezabraňuje v tom, abych na něm stále měla účet, protože je to pořád nejrozšířenější síť ze všech sítí (k tomu jsem dospěla po sociologickém výzkumu, co trval pár sekund v mojí hlavě. takhle se dělá věda!). Stránku bych používala k reminderům, že je dneska novej článek na blogu, ke komunikaci s váma (protože ne vždycky si vzpomenu odepsat na komentáře, žejo) a k zajímavejm věcem (výstavy, filmy, místa, akce a tak). Takže se vás ptám - Byl by o něco takovýho zájem?
Nerada bych totiž trapčila se dvěma followerama, z čehož jeden jsem já a druhej je R., se kterou se známe osobně, takže vim, kde bydlí a můžu jí chodit vydírat.

2 komentářů

  1. Nedělej to, je to trapárna a nechápu její význam! Tvůj blog je takhle fajn. A ty zajímavé věci klidně dávej sem.

    OdpovědětVymazat
  2. Nedělej to, je to trapárna a nechápu její význam! Tvůj blog je takhle fajn. A ty zajímavé věci klidně dávej sem.

    OdpovědětVymazat