I fink u freaky and I like u a lot because baby you were born this way.

Moc nechápu systém prázdnin, kdy člověk dostane milion volna v jednom kuse, odvykne si cokoliv dělat a akorát si nasbírá spoustu zájmů. Zájm...

Moc nechápu systém prázdnin, kdy člověk dostane milion volna v jednom kuse, odvykne si cokoliv dělat a akorát si nasbírá spoustu zájmů. Zájmů, na který pak po zbytek neprázdninovýho roku nemá čas, protože toho musí dělat milion a protože si odvyk cokoliv dělat, je to o to těžší a zabere to víc času.

Poslední dva tejdny lítám jako hadr na holi - už z toho mám občasnej tik v oku - a to zdaleka nedělám všechno, co bych dělat měla - kupříkladu nějaký studium navíc je dost scifi, protože i tak sotva stíhám to, co se po mně vyžaduje na další hodinu. Proto jistě chápete, že moje blogování na prioritním žebříčku pomalu klesá dolů. Musim studovat, musim chodit do školy, musim si hledat nějakou práci, abych pak za odměnu mohla někam letět a tim si psychicky odpočinula od tohohle nekonečnýho frmolu.
Ale nestíhání je jenom otázka špatný organizace času, že.

Jak už cca rok vyhrožuju, hodlám smysl svýho blogu přetransformovat na moje zájmy a nikoliv na můj živůtek, neb čím víc stárnu, tim víc mi klesá potřeba prezentovat veřejnosti fakt, že jsem včera byla na kafi a bylo to žůžo. Asi hlavně proto, že když se nacházim na místě tý veřejnosti a čtu si, jak Máňa šla do kafárny s Dáňou a Božkou, ptám se samy sebe, proč se namáhám se čtením, když je mi ta informace naprosto u zádě.

Nicméně, mám ráda hudbu. Matně tuším, že jsem tady kdysi ventilovala svou lásku k Die Antwoord (poslední tejden je poslouchám na repeat) a k Lady Gaga (období Born This Way) a nyní cítím potřebu ventilovat své pohrdání nad Lady Gaga a trvající láskou k Die Antwoord. (Pokud DA neznáte, zde je ukázka)
Věc se má tak: Lady Gaga, co tak ráda mluví o originalitě, individualitě a blabla, pozvala DA jako předskokany na svoje tour. DA se jí vysmáli a obsadili její trans verzi do svýho klipu (tady, trochu nechutný, pozor :D). 
Já jako chápu, že je to urážlivý. Ale někdo, kdo je vážně fanoušek DA, jak o sobě Gaga tvrdí, by si nemoh zaboha myslet, že se takovýhle seskupení počůrá radostí nad předskakováním dámě, jejíž fanouškovská základna čítá i děti mladší třinácti let, takže její koncerty jsou dost kids-friendly, což DA teda nejsou, na tom se shodneme. DA maj svůj ksicht a držej se svých zásad, což je v dnešním světě neskutečně vzácná věc. Na tohle konto se začla Gaga na svym FB rozčilovat. 
Jako přijde vám normální posmívat se někomu, že není tak strašně slavnej jako ona? Tak sorry, že nedělaj líbivej popík s lehkejma textama, který si zapamatuje i retardovaný embryo.
Aby toho nebylo málo, v NME vyšla krátká zpráva o tom, že Calvin Harris dostal nabídku v roce 2008 produkovat Gagu. V roce 2008 žádná Lady Gaga nebyla, jemu se to jméno zdálo směšný a hudba blbá, takže to odmítnul. Jeden by řek, že je to taková úsměvná historka. Ne však Lady Gaga, ona radši vzala Twitter do svých vznešených párů a napsala CH, že jestli si myslí, že jako žena neumí produkovat a psát vlastní hudbu, tak se dost plete. V dalším tweetu si posteskla, jak je svět zlej, protože každej, kdo vydává nový CD, se snaží zviditelnit na její slávě.
Třešnička na dortu už je jenom to, že na dohady o tom, že přibrala, poradila novinářům, ať se staraj o váhu Adele. Tak až se Adele bude ve svejch klipech svíjet polonahá, tak pak možná, žejo.
Dámo, neposer se ze sebe, zas tak skvělá nejsi. Vlastně jsi dost píča.

▼▲▼▲▼▲

I don't really get this system - one gets almost forever lasting holiday, does nothing and finds a lot of hobbies. And for the rest of a year, there's no time for hobbies or anything fun cause there's too much to do and one is lucky to have time to breathe every once in a while.
Last two weeks were fucking hectic - my eye is ticking - and still, I don't do everything I'm suppossed to do. Studying is scifi cause I have troubles to do my homework on time. So please understand my free time is limited and my education is my main priority. I have to study, I have to attend classes and I have to find a job so I can travel and get my rest.
But having no time is a result of bad organization of time, right. 

As I've been yapping for a year, I'm going to transform my blog. I want to talk about my interests, not about my life cause the more old I am, the less need of presenting my life online I feel. And maybe the main reason is that when I read a blog post about a girl who went for coffee with her besties, my main thought is "I don't give a fuck", not "Wow, is there something more interesting than this??".

However, as the rest of hearing population, I like music. I have a feeling, I've been talking about my love for Die Antwoord and for Lady Gaga. But now, I have strong need to talk about my contempt for Lady Gaga and lasting love for Die Antwoord. (In case you have no idea who DA are, here is a video)
The thing is Lady Gaga, who talks about her love for originality and individuality and shit all the effin time, invited DA to her tour. They got offended by it and dissed her in their video. (here, a bit disgusting though)
I do understand that it's offensive. But somebody, who is really fan of DA (as Gaga claims to be), could never ever think that DA would actually tour with a singer whose fan base contains kids under thirteen. DA are certainly NOT kids-friendly band, plus they have their on style and certain values that they actually follow. How rare is that?
And, as a result, Gaga got mad on her FB profile.
Is it really normal to laugh at someone that they're not as famous as her? Is it really all that she's got? Well, then, sorry they don't do easy pop with lyrics so simple that retarded embryo can remember them.
And I'm not done. NME posted a short article about Calvin Harris receiving an offer to produce Lady Gaga in 2008. Gaga wans't famous in 2008, nobody knew her and he thougt her name was ridiculous and music lame so he said no. I would say that it's a story to make you smile. Lady Gaga would disagree with me cause the minute she learned about it, she tweeted Calvin that he's wrong if he thinks that she can't produce and write her own music being a woman. (I hate this way of thinking "Just cause I'm black/woman/old/latina/whatever, I don't get this and that" - NO, bitch, it's 2012, nobody judges your race or gender, they judge your fucked personality) In other tweet she complained about other artists with CD coming out are using her to get a little piece of fame (yeah, like CH needs that... :D).
Cherry on the top of a cake is he response to journalist who were discussing her weight gain - she said they should care about Adele's weight more implying A is much fatter than her. If Adele were dancing in her videos almost naked like Gaga, maybe her repond would be relevant.
Lady, you're not that great, just don't shit yourself over how famous you are. In fact, you're just fucking cunt.

5 komentářů

  1. haha, kludne to tu pretransformuj na Gaga gossip, ja som sa pobavila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já tohle zas až tak moc nesleduju a Gagu jsem nepřátelsky na twitteru unfollowla, aby brečela, takže jsem přišla o jedinej kanál informací... :D

      Vymazat
  2. Die Antwoord sou super, ale rozhodně bych neřek, že jejich fans nejsou děti. stačí kouknout třeba na živák z belgie na youtube :D

    OdpovědětVymazat
  3. Na hledání jsem moc líná a málo zainteresovaná, takže ti budu věřit, nicméně se nadále nemůžu zbavit pocitu, že by se z DA jakožto předskokanů maminy některejch pětiletejch fanynek podělaly až na půdu.

    OdpovědětVymazat