Be bloguje ze záhrobí...

... nebo spíš z pedagogický fakulty na Karlovce. Dlouho jsem neblogovala, odpusťte, ale většinu energie v poslední době investuju do přípr...

... nebo spíš z pedagogický fakulty na Karlovce.
Dlouho jsem neblogovala, odpusťte, ale většinu energie v poslední době investuju do přípravy na přijímačky. Poněkud jsem prohloupila, když jsem se přihlásila jen na čtyři školy, z toho ani jedna bez přijímaček. Nicméně pozdě bycha honiti, holt to musim nějak zmáknout. Už mám za sebou psychologii a angličtinu, za hodinku mě čeká pedagogika, zítra historicky-literární studia v Pardubicích a příští tejden ještě dvě angličtiny v Ústí (písemná a ústní). Pak už jenom párty hard, válení se, seriály, filmy a kamarádi, pokud Bůh dovolí a moje doufejme-budoucí au-pair rodina mě nebude chtít hned prvního července. Samozřejmě nesmim zapomenout na Madrid se svým milým, předrahým, co mi posílá fotky svejch novejch bot v půl pátý ráno (to chceš).
Nebaví mě kašlat na blog, slibovat už nic nebudu, protože stejně nevim, jestli budu mít čas to dodržet. Ale děkuju všem svým followerům za přízeň i přes nepřízeň osudu.
(Proč mám pocit, že by mi učení šlo tak tisíckrát rychleji, kdybych u toho soustavně neusínala i přes to, že spim osm hodin denně?)

2 komentářů

  1. To zvládneš. Kolikrát je lepší dojít nepřipravená a zvládneš to s větším klidem, než když seš nabiflovaná.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti fakt nezávidím, naložilas toho na svá bedra dost :)
    Já už mám naštěstí po maturitě i po příjmačkách - jsem přijata na dvě školy, takže sláva prázdninám :))

    OdpovědětVymazat