You a stupid hoe, you a you a stupid hoe

Dneska byl poslední den, kterej jsem ve škole strávila na celej. Příští tejden hodlám chodit jen na tři z mých čtyř maturitních předmětů (s ...

Dneska byl poslední den, kterej jsem ve škole strávila na celej. Příští tejden hodlám chodit jen na tři z mých čtyř maturitních předmětů (s angličtinářkama u nás ve škole jsem skončila, dvojka na výzo pro mě s certifikátem na úrovni C1 a ELSA na B2 a pro spolužáka, co strávil minulej rok v USA je prostě absurdní - já vim, že tohle vysvědčení nikoho nezajímá a že křivdy se mi budou stávat celej život a že dohadovat se s někym, u koho za pár tejdnů maturuju, je sebevražda, ale stejně mě to sere, protože tady jde o princip).
Zvláštní je, že stále necítím žádnou nostalgii nebo sentimentalitu. Prostě je mi to více méně jedno a jenom myslim na to, jak všechny ty krámy ze skřínky dostanu domů, aniž bych se zlomila vejpůl, co bude s penězma na mym obědovym účtu a co je ještě potřeba zjistit před maturitou.
Začínám se přestávat bát, možná je to jenom klid před bouří hysterie, ale stejně jsem zvláštně klidná. Pro jedničky si nejdu, nepotřebuju je (ale z AJ by mě potěšila...), učitelé mi v tomhle ohledu vycházejí vstříc (mám pocit, že se bojí víc než já) a času mám zřejmě dost, ačkoliv zpráva o tom, že naše třída maturuje poslední tejden v květnu se ukázala jako fejk. Ve skutečnosti totiž žádný datum zatim stanovený není - no, naše zástupkyně je frajerka, stupňuje napětí a ani bych se nedivila, kdyby s výrazem U MAD? v předvečer zkoušky obvolávala maturanty, že teda zejtra, tak si kup šaty.
Když jsme u těch šatů, nevim, co na sebe. Já vim, že je to typický ženský povzdech a věřte mi, že poté, co jsem si jednou pro vždy zorganizovala šatník, už ho moc často nepoužívám, ale tohle je fakt krize - zřejmě budu maturovat v šesti dnech, z toho dva jsou na písemný testy. U písemek se oblečení prej hrotit moc nemusí, takže počítám, že oxfordky na podpatku, černý kalhoty a sako/svetřík (to je tak pitomý slovo, ale když řeknu svetr, tak si představim šílenou, o dvě čísla větší houni) budou stačit, ale pokud počítám s katastrofickým scénářem, potřebuju slušný oblečení na čtyři dny. Už jsem se poučila, že mé zásoby jsou prakticky bezedné, jelikož se vždycky najde něco, na čem se ještě bimbá cenovka s úžasnou slevou, ale podobnej typ hadrů se tam prostě nevyskytuje, protože se v nich moc necejtim.
Takže se ptám - V čem jste maturovali vy? Co není vhodný si oblíct a co naopak je? (Nerada bych totiž dopadla jako slečna, co maturovala v tričku, džínách a, hm, žabkách.)

Poslouchám čím dál, tim víc dubstepu a drum'n'bass. To je důležitá informace, kterou jste potřebovali vědět. Rusko je génius (přesvědčte se) a Nero taky i s pitomym videem.

Nicki Minaj ve mně emoce většinou moc neprobouzí, všeho všudy se mi od ní líbila jedna písnička (Did it on 'em), ale neskutečně mě baví poprask, co se strhl kolem Stupid Hoe. Na YT (jak můžete vidět, pokud jste klikli) se to dvou třetinám lidí, co hlasovali, nelíbí a komentáře vesměs pohrdají textem a hudbou. Vyjmenovávají se tam slavní hudebníci, píší se úryvky starých písniček, lamentují, jak vypadá hudba v roce 2012, zavrhují samotnou NM a odmítají tohle zvěrstvo označovat za hudbu.
No, aby se sami ze sebe neposrali. Podle mě je to vtip, co se povedl. Mě to video baví, baví mě i ta písnička a fakt, že refrén se skládá ze čtyř slov, mě nijak neruší, protože v dnešní mainstream hudbě se to dá považovat téměř za slohovku (a malej placáček za to, že ani jedno to slov není lalala). Srovnávání Nicki s Beatles nebo někym podobnym neudělá debila z Nicki, ale ze srovnávatele. Čokoládo, ty krávo jedna pitomá, proč nejsi tak pěkně žlutá a kyselá jako citron, hm??

Sorry za post o ničem, ale takhle při pátku v tuhle hodinu už zvládám jenom civět do zdi.
A děkuju všem novým (i starým) followerům! :))
Jo, a tady je fotka mýho novýho účesu. To, co mám na sobě, je děsně sexy devět let stará košile, nikoliv pyžamo. Rovněž mám dneska bad face day (pátek=nejvíc sexy kruhy pod očima), takže tam asi vypadám trochu hororově... Takže na vlastní nebezpečí. Sami jste si o to řekli.

▼▲▼▲▼▲

This day was last day of proper school. Next week I'm going to attend only classes that I need for my exam - humanities, Czech language and literature and German. I'm suppossed to attend English classes too but my English teachers are dead to me - getting a B with C1 certificate and ELSA exams with B2 result is just absurd (my classmate who had spent a year in USA gets a B too) - like, I know this report card is useless and nobody cares about it at all and nothing's fair and argue about stuff with the same teacher who's going to be my examiner is suicide but I'm pissed anyway - it's all about the principle.
Weird thing is that I still feel no nostalgy or sentimentality whatsoever. I simply do not care and all I think about is more like practical stuff - What is going to happen to money on my lunch account? What else I need to know before taking my exams? And how the fuck am I going to move all that stuff from my locker to my house without getting hurt?
I'm not scared of the exams anymore. Maybe it's a sign that I'm crazy and I'm going to be stupidly hysterical in few days... but now I'm calm. I'm being realistic and I know I won't get the best grades I could possibly get but I don't need them anyway (even though A from English would be nice...), teachers are really helpful (I have a feeling they're even more scared than we are) and I guess I have plenty of time cause there has been said that our class is going to do our exams on the last week of May. Sadly, it has turned out to be a rumour, a fake, cause our vice-headmistress hasn't planned anything yet - you know, she's so effin cool, she's making us wait like a movie star - I wouldn't wonder if she called us the evening before our exam with U MAD? face claiming the exam's tomorrow soooo wear something nice.
Talking about wearing something nice - I have nothing to wear!! Okay, I know, it's typical thing to say for women but, frankly, I don't use it that often - and when I do, it's fucking relevant. Apparently, I'm going to have my exams for six days. Two of them are for writing exams so I guess heels, black pants and blazer would be ok. But! But there are still four days left and I need to wear something nice. I've learned my closet is full of secrets and sometimes things with price tag on just appear but I don't think I could find something proper there cause I don't wear that kind of clothing.
So I'm asking - What were you wearing? What is proper to wear? What is not? (I'd hate to look as stupid as a girl who graduated wearing t-shirt, jeans and, ugh, flip-flops.

I listen to dubstep and drum'n'bass more and more often. That's important information that you seriously need to know. Ruskou is genius (I'm right.) a Nero too, even with silly video.
I don't usually care about Nicki Minaj at all, frankly I liked only one of her songs (Did it on 'em) but I'm having fun with this big thing that caused Stupid Hoe. As you can see, on YT 2/3 of people didn't like it, even hated it, and comments are filled with music & lyrics mocking. People are naming famous musicians (mainly dead ones), writing lyrics of songs, bragging about how horrible 2012 music is, saying bad stuff about NM and refusing this shit even call music.
Well, go fuck yourselfs, idiots, maybe after taht you won't be sad little supid bitches. According to me, this video is hilarious. It's funny, I like the video, I like the song and the fact, that chorus contains only four words, doesn't bother me at all - mainstream music is silly and stupid and easy, that's why people like it. And four-words-chorus is almost like an essay - little self high five that none of these words is lalala. Comparing Nicki to Beatles is just idiotic act that doesn't make Nicki look stupid - but the author of it should really think about his IQ. Chocolate, you stupid bitch, why aren't you as sour an yeallow as lemon, huh??

Sorry about this useless post. But it's Friday night so I just feel dumb...
Also here's the photo of my new haircut. Friday means bad face day so I chose to take the photo in kind of horror way... Also I'm wearing old, sexy shirt, not pyjamas...

4 komentářů

  1. Bílá košile, černý kostýmový kalhoty a stejný sako, dál jsem vesele užívala při zkouškách na vejšce, ale tam jsem arsenál oblečení rozšířila o víc košil (slušných, ale barevnějších), dvě černý sukně a na zkoušky menšího významu (lékařská etika, počítače a podobně) jsem nosila barevnou sukni s jednobarevným tílkem/tričkem, ale to by na maturitu vhodný podle mě nebylo.

    OdpovědětVymazat
  2. Před dvěma rokama jsem oblečení na maturitu taky řešila, nijak moc ale. Maturovala jsem jsem ústně jen v jednom dni, a na sobě jsem měla černý kalhoty, bílý "považovanývětšinouzavhodný" lehce hippie tričko a k tomu (ehm ehm) šedobílý conversky (tyhle http://magyar.mashkulture.net/wp-content/uploads/2009/04/pink_floyd_converse_chucks.jpg - prase bylo schovaný:D). Jako byla jsem sladěná (sladěnější než většina přítomných slečen!) a cítila jsem se dobře. Ráno jsem na zastávce potkala starší kamarádku a když jsem jí řekla, že se trochu obávám, že možná moje boty nejsou nejvhodnější, řekla mi, že nejde o to, co máš na sobě, ale co máš za znalosti... Odmaturovala jsem za pět a nikdo z učitelů neřekl ani slovo:) Jen jedna spolužačka mi řekla, že mi to sluší, až na ty boty:D

    OdpovědětVymazat
  3. To s tou angličtinou se stalo i u nás, dokonce s maturitníma známkama. Slečna, teď už skoro právnička, dostala úplně neprávem dvojku, protože ,,by se měla víc snažit", a třídní šprt a největší pokrytec dostal úplně neprávem jedničku s tím že ,,takhle chytrýmu klukovi nebudeme kazit vysvědčení". (Ten kluk není zas tak chytrej, byl to můj spolužák i na VŠ a je úplně normální ;) ). Tak jen pro klid duše. Já maturovala v černejch lodičkách Stival a kalhotech a dlouhým saku (všechno z aukra za pár korun). Už ale nevím, co jsem měla pod tím sakem, pamatuju si, že jsem se vyfotila asi v šesti verzích a dala to někam na fórum, aby mi lidi poradili. Ale nakonec na tom samozřejmě vůbec nezáleželo :)

    OdpovědětVymazat
  4. haha, nicki minaj :) to se nedá brát vůbec vážně...sama beatles zbožňuju, ale srovnávat jí s nima, to se prostě nedá :D myslím to ve smyslu, že nm je jen a jen mainstream, a beatles nebyli mainstream ani náhodou, ale naopak, teda spíš pro mě, na svojí dobu experimentátoři..:D a s tou aj :D fakt nemá cenu hádat se s angličtinářkama, protože ty ti tu dvojku daj i kdybys ses v anglii narodila a mlvuila odmlalička, jenže proto, že se jim nelíbíš, ti tu dvojku daj už z jejich principu :D a na vysvědčení fakt nezálěží, jen pokud ho nepotřebuješ kvůli nějaký vejšce, ale jinak bych to neřešila .)

    OdpovědětVymazat