Bad time planner.

Ráda bych blogovala, ale nemám o čem. Vlastně jediný, co poslední dny dělám, je škola, spaní, přípravy na maturák, poslouchání hudby a sledo...

Ráda bych blogovala, ale nemám o čem. Vlastně jediný, co poslední dny dělám, je škola, spaní, přípravy na maturák, poslouchání hudby a sledování That 70 Show. Tyhle mínusový teploty ve mně zabíjejí jakejkoliv entuziazmus pro cokoliv, chce se mi se akorát válet v posteli, hekat a nic nedělat.

Dělám jenom to, co dělat musim, protože na nic jinýho není čas. Neustále mě někdo kritizuje. Pořád dostávám nový a nový úkoly, který měly bejt hotový už včera.
Poté, co jsem si postěžovala D.D., jsem došla k názoru, že takhle to dál nejde a že se s tim něco musí udělat.
Bohužel nevim co.
Takže hledám pozitivní věci a celkem to i jde, hele:
Za čtyři tejdny jedu do Bilbaa! Konkrétněji teda za 27 dní. Čeká mě osm úžasných dní ve společnosti I. v krásnym městě a v mírně teplejším podnebí. Nemůžu se toho dočkat!
Za tři tejdny tady bude Example! A pokud nebudu okolnostmi přinucena prodat jeho lístek, tak budu pártyjovat hárd, dokud si nevytřesu mozek z hlavy.
Za pět dní budu mít maturák. No, ne snad, že by mě to nějak moc těšilo, ale mám na něj krásné boty a krásné šaty a krásný lak a snad budu mít i krásné vlasy a o tu podívanou přece nemohu nikoho ochudit. Víc než na samotnej maturák se těšim na afterparty (jestli teda vůbec bude a jestli na ní vůbec někdo půjde, no yay), protože tam třeba bude i hrát normální hudba a budu si moct vzít svoje milovaný šortky. :D
Udobřila jsem se s kamarádem! Nekonala se žádná srdceryvná usmiřovací scéna, nic jsme si nevyříkávali, nic se neřešilo a musim říct, že teda placák, protože podobný věci v lásce moc nemám. Prostě jsme se potkali na mém nákupu osudových bot, dali jsme se do řeči, strávili jsme spolu dvě hodiny, dozvěděli jsme se nejdůležitější věci, zasmáli jsme se ajeto.
Program na dělání hudby! Vyjádřila jsem si sice jako tatar, ale stejně mám radost a už se nemůžu dočkat, až se v něm naučim pracovat. Sice nevim kdy, ale jsem pevně rozhodnutá co nejdřív, protože z toho všeho mám radost. A z půlky za to vděčim I., protože ačkoliv o něčem podobnym přemějšlim už delší dobu, on mě konečně kopnul do zadku, ať si teda stáhnu nějakej program a přestanu o tom jen kecat.
Konečně jsem objednaná u kadeřnice! Jdu si ostříhat svoje přerostlý chrouny. Nakreslila jsem si koule, zejtra si je strčim do kalhot a konečně si na hlavy nechám udělat něco, o čem střídavě snim a zavrhuju už dlouho.

A cíle na měsíc únor?
Naučit se pracovat s programem.
Užít si maturák.
Vážně jet na Example.
Líp si zorganizovat čas.
Vysvětlit svýmu známýmu, že když pořádně nemám čas ani na svoje oblíbený lidi, nemám ani jedno jediný odpoledne volný k schůzce s nim.
Víc blogovat. Přísahám.

▼▲▼▲▼▲

I'd love to blog but I have nothing to say. In fact, I don't do much these days - just studying, sleeping, preparing myself for prom, listening to music and watching That 70s Show. This fucking freeeeeezing wheather is killing my enthusiasm for everything. I just want to lay in bed, whine and do nothing..
I do what I have to do, no time for anything else. I'm being criticized all the time. I'm getting new tasks due yesterday all the time.
After I've complained to my wife D.D., I've come to idea that I can't live with that and I have to do something.
Unfortunately, I don't know what.
So I'm looking for positive things and I don't suck at it, look:
I'm coming to Bilbao in four weeks! 27 days to be exact. Eight wonderful days awaits me with amazing company of I. in beautiful city with warmer wheather. Yay, I cannot wait!!!
Example gig will be in three weeks! And if I'm not forced to sell my ticket by circumstances, I'll party hard until my brain will fly out of my head.
My prom is in five days. Well, I don't really care for it that much but I have beautiful shoes, beautiful dress and beautiful nail polis and hopefully beautiful hair. And come on, I can't deny sight that pretty to anyone! I'm looking forward our afterparty more (well, in case there's going to be one) cause maybe there's gonna be normal music and also I can wear my lovely shorts. :D
I became friends with my lost friend again! There was no heartbreaking, touching scene, we didn't argue, we wasn't trying to solve anything and I have to say I'm glad, high five!, cause I don't like this stuff. We just randomly met while I was shopping for my beautiful shoes, we talked, we spent two hours together, cought up, laughed andthatsit.
Programme for making music! Okay, that sounds a bit retarded but I'm happy anyway and I can't wait to actually learn how to work with it. Even though I don't know when, just as soon as possible cause I'm very excited about it. I'm kinda grateful for I. cause even though I was thinking about downloading a programme like that for a quite some time, he finally made me do something.
I'm going to hairdresser's tomorrow! Finally I'm getting cut my overgrown hair. I've drawn a picture of balls on little paper, tomorrow I'll put it into my pants and get a haircut I'm dreaming about/refusing for long time. Yay for love/hate relationships!!

And goals for February?
Learn how to use that programme.
Enjoy prom.
Attend Example gig.
Organize my time better.
Explain to a guy I know that I don't even have time for my favourite people so I really, really don't have time for afternoon with him.
Blog more. I swear.

0 komentářů