This dog smells good.

Dva dny jsem proležela v posteli, nyní mám stále rýmu a není mi do zpěvu. Nečtěte Utrpení knížete Sternenhocha, pokud nejste zvrhlíci. Z...

Dva dny jsem proležela v posteli, nyní mám stále rýmu a není mi do zpěvu.

Nečtěte Utrpení knížete Sternenhocha, pokud nejste zvrhlíci.
Zjistila jsem, že prostě nemůžu mít dobrou náladu, protože nejenže mě ve škole stále někdo sere, ale ona už cesta do školy není zrovna zábava - ve čtyřech vrstvách stát v nacpanym autobuse, jehož topení fajruje jak blázen, není úplně ideální. Ale buď to překousnu, nebo začnu jezdit autobusem, kterej jede o čtvrt hodinu dřív a ke škole dorazí pouze o pět minut dřív než ten výše zmíněný.
Sněží tady. Pořád a furt. Sněží, taje, sněží, taje, sněží, taje. To počasí už by se mohlo rozhodnout - buď ať je nad nulou bez sněhu, nebo pod nulou se sněhem. Tohle je zralý akorát tak na nemoc a držkopády. A samozřejmě silničáři jsou zaskočení, takže chodníky jsou zasypaný a silnice jsou zasypaný a ještě zaskočenější řidiči s letními gumami radostně ohrožují životy nás všech. Díky, vole. Když nemáš na zimní gumy, tak nejezdi.

Datum odjezdu do Bilbaa se kvapem blíží a já začínám bejt poněkud nervózní, neboť se bojím letu tam. Není to tim, že bych se třeba bála lítání, to ani ne, spíš se děsim přestupu v Mnichově. Protože to zábava rozhodně nebude - nevim, jak to probíhá, nevim, jestli mi někdo řekne, že když přestupuju, tak mám jít tam a tam nebo jestli mám jít se všema pasažérama někam do háje pro zavazadlo a pak všechny ty prohlídky zase odznova, jako kdybych na letiště právě nově přišla. A nejhorší je, že německý akcent v angličtině je poněkud tricky a v němčině rozhodně podobný věci nevyjednám a maminka tam se mnou nebude. Ale tak hádám, že pro lásku se musí trpět... Každopádně, pokud s přestupem na letišti máte někdo z vás zkušenosti, neváhejte se o ně podělit, budu vám vděčná a až zbohatnu, tak se vám odměním. (A neříkejte mi, ať se zeptám letušek, nemám v ně důvěru, moc se usmívaj a to je úchylný. :D)

Rovněž se blíží můj maturák, což mě nesere jen z toho důvodu, že datum odjezdu do Bilbaa bude o to blíž a že už je mi všechno jedno. Nemám boty, nemám vymyšlený vlasy (došlo mi, že vlasy Dev vypadají dobře jenom natočený a na to jsou ty moje ještě pořád dost krátký), neumim se nalíčit, hudba na předtančení se mi nelíbí, předtančení je zbytečně složitý, všechno se strašlivě řeší do detailu čistě proto, aby z toho vzešel upatlanej kompromis, kdy není spokojenej v podstatě nikdo... a když se ozvete, jste akorát škarohlíd, co si necení práce, kterou na tom určitá skupinka lidí dělá. Takže jsem zticha, zvedám ruku, když se hlasuje a je mi to úplně, ale úplně jedno.
Abych se přiznala, mírně mě mrzí fakt, že můj maturák nebude tak pohádkovej a yay, jak má bejt.

Zde máte nejrajcovnější video evr. Vážně, pusťte si to. :D



▼▲▼▲▼▲

I spent two days in bed, I still have cold and I really don't feel like dancing.
Don't read Suffercation of lord Sternenhoch unless you're creep.
I've realized my mood simply can't be good not only cause there's always somebody in my school who would happily ruin it for me but also cause just my journey to school is really not fun-fun-fun-fun - wearing four layers of clothing in crowded bus (with heating system that obviously has decided that everybody surely enjoys being cooked alive) is not ideal. But I have to deal with it otherwise I could go to school by another bus - that requires getting up 15 minutes earlier and arriving to school just five minutes before my regular bus with good traffic.
It's snowing. All the time. Snowing, melting, snowing, melting, snowing, melting, snowing, melting. The weather should finally decide which seat it's gonna take - temperature above zero degrees without snow or temperature under zero degrees with snow. They don't really work together. And of course, road keepers are 'shocked' so there's snow on sidewalks and there's snow on roads and some drivers are obviously even more 'shocked' cause otherwise I can't explain why they still have summer tires on their cars - it's fucking dangerous, bitch, cause you can kill yourself (nobody cares about that anyway) and you can kill other people. If you don't have money for winter tires, don't fucking drive, asshole!

Date of flying to Bilbao is getting more close every day and I'm getting more and more nervous cause I'm kinda scared of flying there. Don't get me wrong, I'm not scared of flying, I'm scared of transfer in Munich. I'm sure that it's not going to be fun - I don't know how does it work, whether somebody would tell me what to do, whether I'm supposed to go there and there or just go with other passangers for my luggage and then enter airport like a new passanger or what. The worst thing is that German accent in English is a bit confusing and I'm really not able to speak in German and my mum isn't going to be there for me. I guess one has to suffer for love... Anyway, if there's somebody with experience like that, please share it with me. I'll be very, very grateful and when I get rich, you'll get your generous reward. (Don't advise me to ask flight attendants, I don't trust them, they smile a lot and that's just creepy.) ¨

Also my prom is nearly here. It's not bothering me because that means flight to Bilbao is getting close. And I don't care about anything anymore. I don't have shoes, I haven't decided my haircut yet (Dev's hair are fine only whne they're curly - my hair are still too short for that), I'm noz capable of doing my own make up, I dislike music for our dance, I think our dance is too complicated, everything is being discussed to the smallest detail just to get crappy solution - weird compromise that satisfies nobody... And if you have a problem, you're considered as 'Grinch' that doesn't appreciate hard work of volunteer group. So I'm quiet, I vote, never win and don't care.
But to be honest, I'm kinda sorry that my prom wouldn't be so yay and aw as it should be.

Scroll up and you'll see the hotest video ever. Seriously. :D

2 komentářů

  1. Přestup je v pohodě, zavazadla Ti zařídí už v Praze, takže se o ně musíš znova zajímat až v Bilbau, ty si jenom v Mnichově najdeš, odkud letíš dál, zavazadla neřešíš (vlastní zkušenost, když jsem v římě ve svých osmnácti hrozně řešila s letuškou nebo kým, co mám udělat proto, abych v torontu našla svůj kufříček a bylo mi řečeno, že nic), a vyrazíš ke své správné gate, počkáš na správný čas a odletíš :) odměnu nečekám, jsem prostě dobrák od přírody ;)

    OdpovědětVymazat