When you actually get a life you don't have a time to blog anymore.

Oxford je láska mýho života. Nekecám. Zkuste si strávit 4 týdny ve společnosti inteligentních, mladých, zajímavých, cílevědomých a milých...

Oxford je láska mýho života. Nekecám.

Zkuste si strávit 4 týdny ve společnosti inteligentních, mladých, zajímavých, cílevědomých a milých lidí v nádherném historickém městě, který ale žije a téměř každej den je nikde nějaká párty (a my samozřejmě nemohli chybět). Zkuste se nezamilovat úplně do každý maličkosti tam. Zjistíte, že je to prostě nemožný, miluju Oxford, miluju svoje nový kamarády a naprosto neskutečně miluju svůj život tam.

Když jsem tam přijela, moje sebevědomí bylo malé a mírně pocuchané, protože jsem byla příšerně nervózní a přesvědčená, že anglicky zas až tak dobře neumim. Byla jsem ráda, že jsem tam, kde jsem, ale když jsem si vzpomněla na návrat domů, znělo to jako "až za čtyři týdny".
První týden jsem nikam nechodila, byla jsem pilná studentka, dělala jsem si dokonce domácí úkoly, seznamovala jsem se s lidma, poznávala jsem Oxford, učila se mluvit.

Od druhýho tejdne to ale jelo. Párty čtyřikrát do tejdne, pořád nový a nový lidi, škola jaksi ustoupila do pozadí... tančila jsem, pila jsem, zamilovala jsem se (podvedla jsem Oxford se Španělem, shame on me! :D).

A samozřejmě bych vám teď mohla vyprávět, co se kdy a kde dělo, jak moc se kdo opil, jak moc jsem se opila já, co jsme v opilosti vyváděli, jak se tam motaly vztahy, jak jsem se na chvíli stala hrdinkou jakýsi pseudotelenovely, kdo s kym co měl, s kym jsem co měla já...
Ale neudělám to. Za prvý je to nuda číst, za druhý to zní vychloubačně a za třetí what happens at the party, stays at the party. A já nepíšu blog proto, abych si pohonila ego nad tim, jak jsem cool a awesome, když umim vypít pár piv a pak se chovat jak orangutan.

Zakončeme to.
Bylo to to nejlepší, co se mi v životě stalo.
Určitě doporučuju všem.
Akorát se připravte na velkou popříjezdovou depku z toho, jak je to tady odporný a lidi nablbaný.

A co se týče blogu - líbám ruce dvanácti followerům, kteří mi z mých 13 zbyli. Fakt dík, jste nejlepší. :)
A nebojte se, mé srdce sice zůstalo napůl v Oxfordu a napůl u Španěla, ale má tělesná schránka se nyní bohužel nachází na území ČR v prdelním Ústí, takže opět budu mít čas informovat vás o každém bebíčku a každé letmé myšlence, co mi prolítne hlavou při sprchování. To jste rádi, co? :D
Když jsme u těch bebíček, mám všude na nohou modřiny a jednu obrovskou na zadku. Rada do života - nechoďte po schodech, na kterých padáte i za střízliva, v opilosti. A neseďte na stole, když se smějete jak idioti úplně každý pípovině - je velká pravděpodobnost, že spadnete a pak budete mít obrovskou bolavou modřinu na zadnici. Mh-hm.

9 komentářů

  1. A víš co? Takové je to v Brně - krásné historické město (já vím, Oxford je hezčí, však jsem tam taky byla) a koncentrace milých a inteligentních lidí je tam taky vyšší. A to pak slýcháš takové ty zvěsti o tom, že do Brna se nejde nezamilovat.
    V Praze to podle mě bude fungovat taky tak.
    Jen si počkej na tu vysokou.

    Jo a fór je v tom, že mně se do toho Brna zpátky teď vůbec nechce, protože jsem si zase o prázdninách uvědomila, kolik je tady v těch prdelovicích lidí, které bych nevyměnila za nic na světě. Fuck.

    OdpovědětVymazat
  2. Já čekám, čekám a už mě to nebaví. Nějak jsem teď tak zdeformovaná z toho Oxfordu, až mi přijde úplně absurdní, že po prázdninách jdu na STŘEDNÍ.

    Lucky you s úžasnejma lidma i v prdelovicích. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, lucky, lucky.. ale já ti povídám, že tam u tebe ti úžasní lidi jsou taky! Sním svůj oblíbený klobouk, jestli ne!

    OdpovědětVymazat
  4. No, tim pádem jsou dobře schovaný. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nemáš zač děkovat, já tě ráda budu sledovat i nadále. A nejen proto, že nevim, jak se to dělá, aby už ne. :D
    Ale to s tim srdcem a úžasnejma lidma si beru osobně, tak!

    OdpovědětVymazat
  6. Né, napiš víc o těch zajímavých, cílevědomých lidech a krásném Oxfordu :) :D.
    P.S.: Měl Španěl správně ohnuté nohavice :D?

    OdpovědětVymazat
  7. No, já moc nemohu, já bych asi totiž stejně brečela. :D
    Co bys chtěla vědět? Mně totiž nic nenapadá. :)
    Teda kromě toptenu s dobře míněnýma radama. :D

    Budeš se divit, ale neměl. :D
    Byl totiž ve svých kalhotech natolik sexy a wrau, že kdyby si ty nohavice správně ohnul, svět by vybuchnul. Mimo to je nosím správně ohnuté já a kdyby je měl taky, vypadali bysme jako bratři v triku a to by bylo trapné. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jako followerka jsem ráda, že jsi zpět a těším se na další nadávání na ústí... ačkoliv já ho miluju a jsem nadšená, že jsem se po škole mohla vrátit zpět :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já budu nadšená, až vypadnu. :D
    Jako autorka jsem ráda, že mě nadále čteš navzdory předlouhé pauze. :D :)

    OdpovědětVymazat