That awkward moment when...

Právě jsem udělala úkol - ještě mám hodinu, vážně HODINU, čas do začátku class. To se mi nestalo zhruba čtyři roky. Ne snad, že bych šla do...

Právě jsem udělala úkol - ještě mám hodinu, vážně HODINU, čas do začátku class. To se mi nestalo zhruba čtyři roky.
Ne snad, že bych šla do sebe, prostě jsem blbec nablbaná.
Původně jsem měla v plánu, že před příchodem uklízečky vypadnu, koupim si muffin a kafe ve Starbucks, vrátim se do pokoje a vychutnám si to u Will & Grace. Pak bylo v plánu jít se znova podívat na ty boty, jestli jsou stále tak krásné, jak si vzpomínám.
Hahahahaha.
Uklízečka přišla, já samozřejmě v pyžamu s vlasy jako zaměstnanec McDonalds. Takže rychlá sprcha, na sebe jsem hodila první oblečení, co mi přišlo pod ruku (a hla, hle, hli, stále vypadám skvěle! :D), vlasy jsem si prosušila takjakoabyseneřeklo a vypadla jsem ven. Bez klíčů.
Jen díky bohu za to, že jsem tak neskutečně líná, abych vyndavala cokoliv z tašky, takže mobil, učebnice a iPad mám stále u sebe, takže neumírám. Jen jsem znuděná a modlim se, že potkám spolubydlící, co má klíče.

Právě teď čekám na začátek hodiny ve společenské místnosti. Naproti mně sedí pěkný, ale fakt děsně pěkný Francouz. Okouzlování jsem dávno vzdala, ono dost dobře nejde vypadat sexy a přitažlivě, když jíte muffin, co drobí. Zatímco on elegantně sedí a mírně se nudí a vypadá krásně, já zmuchlaně dřepim, panikařim kvůli klíčům a kolem sebe mám nastláno tolik drobků, že by se za to nemuselo stydět extrémě bordelářské pětileté děcko. No já vedu, že.

2 komentářů

  1. Dost dobré :D ...opět jsi mi zvedla náladu...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že tě má strašlivě smutná situace pobavila - bez klíčů a ještě ke všemu s dalším klukem na seznamu "Kdo se na mě už nikdy víc nepodívá jinak než na malou holku se špinavou hubou". :D
    Kdyby jsi bez té informace nemohla žít - klíče už mám. :D

    OdpovědětVymazat