Slečna se zase jednou urazila.

No, seriously. Jestli, vy krávy pitomý, budete furt takhle rvát ty pásky, co patřej do pasu, na boky, tak se připravte nést následky. Tady ...

No, seriously.
Jestli, vy krávy pitomý, budete furt takhle rvát ty pásky, co patřej do pasu, na boky, tak se připravte nést následky. Tady totiž slova nestačí, to chce zbrojní pas.

A jen tak mimochodem, drahé spoluškolačky, jste nudný, nudný, nudný.
Všichni u nás ve škole jsou jako přes kopírák - buď jsou to hrozně přírodní blondýny (když chcete díky tmavším pramenům vypadat jako pravá blondýna, najděte si laskavě kadeřníka, co není barvoslepej), nebo jsou to děsně divoký brunety (tmavě hnědý barvy vlasů mizí z regálů fantastickou rychlostí).
A pak je to série legín, jeggins, triček do půlky zadku a tak...
Nechci být zlá, ale když už chcete nosit fUGGs, kupte si prosim ty pravý UGGs, víme, takový ty, co třeba budou držet tvar a nesešmajdaj se po stranách. Vypadáte jak z pomocný školy.
Jestli tohle dělaj i pravý UGGs, tak mi snažně prosim někdo vysvětlete, proč si je lidi kupujou, dík.
To, že legíny nejsou kalhoty, si hodlám napsat na tričko a o přestávce v něm s křikem pobíhat po chodbách, protože já se na ty vaše odhalený prdele (a horší věci) už vážně koukat nebudu. Nehledě na to, že tuto módu praktikují i dívky, které si s nějakym tim kilčem navíc hlavu vážně nedělaj. No, hele, mně je jedno, kolik kdo váží, jak má velký uši a do jakýho tvaru má nohy, já jenom nechci na ty nedostatky koukat. Když mám velký uši, nechodim ostříhaná do hola, když mám tenký rty, nematlám si na ně tmavou rtěnku, když mám zadek jako valach, nervu ho do legín, že. A když bez těch legín nemohu vydržet, koupim si tričko pod zadek, třeba, pro jednou, vole!

A na okraj, drazí metalisti, jež jste posnídali Šalamounovo hovno, poslechli jste si několik minut neposlouchatelnýho rambajzu a nyní díky tomu máte pocit, že jste třeba lepší než ostatní. Na holce, co si prostě zajde do háemka a koupí si oblečení, není nic povrchního.
Zájem o módu z vás nedělá povrchního člověka, co má v hlavě nasráno.
Protože jestli si myslíte, že ty hodiny, co jste strávili hledáním suprmetaláckejch kalhot (třeba s hrozně kůl železem a řetězy na ozdobu), a že ty prachy, co jste utratili za kožený bundy/kabáty/kalhoty/whatever, byly obětovány vyšším, intelektuálním a šlechetným důvodům, asi vám něco špatně funguje v hlavě.

2 komentářů

  1. To mě zase pobavilo, skvěle naspáno :D. "No, hele, mně je jedno, ..., jak má velký uši" - palec nahoru :D.
    Jinak musím se zeptat, protože tomu stále nemůžu uvěřit. On někdo fakt nosí legíny stylem, že je vidět i "ta guma" nahoře? To se mi zdá neuvěřitelné :D.
    K těm metalistům... Nějaký konkrétní zážitek? S tvým názorem se ale můžu docela ztotožnit ... Nenávidím předsudky.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, člověk je na pokraji infarktu, když v rozčilení nad světem píše článek a oni se mu ostatní smějou. :D
    No, u legín jsem to (ještě) neviděla, zato u jeggins se mi to stává v jednom kuse. To víš, blbka si koupí legíny, co na první pohled vypadaj jako džíny, a už má pocit, že jsou to normální kalhoty a div si za tu gumu nezastrčí neonový blikátko, aby všichni viděli, jakou módu si to koupila.
    Faktem je, že jeggins maj fungovat jako náhrada za kalhoty, když si vezmeš něco dlouhýho pod zadek a upnutýho, protože když máš třeba na sobě kalhoty, rýsuje se pod hadrem knoflík a celý to zapínání a kapsy a tak, což se třeba mnohým lidem nelíbí... jeggins jsou hladký, takže se žádnýho divnýho krčení nemusíš bát a ještě to vypadá, že máš džíny. kouzlo! :D
    Akorát tohle spousta lidí nechápe a nosej do toho trička, který při sebemenším pohybu odhalujou světu fakt, že ty "džíny" končej gumou, což já považuju za tregédii a urážku pro oči, protože ať je to sebepohodlnější, pořád to jaksi evokuje tepláky a něco, co nemělo být viděno.
    Tak, to jsem se zase jednou rozohnila. :D

    Konkrétně se mnou žádnej metalista neměl problém, protože jelikož se oblíkám téměř furt do černý, maj jakýsi zvrhlý pocit sounáležitosti. Ale dost často se mi stává, že se mnou v záchvatu tý sounáležitosti mluvěj, komentujou lidi okolo a pak z nich padaj takový perly.

    OdpovědětVymazat