Ledviny volají alelůjá.

Rychlá módní vsuvka. Fakt, že v obchodech pomalu mizí bokovky a nahrazují je kalhoty s vysokým pasem, neznamená, že se blíží apokalypsa a ž...

Rychlá módní vsuvka.
Fakt, že v obchodech pomalu mizí bokovky a nahrazují je kalhoty s vysokým pasem, neznamená, že se blíží apokalypsa a že je třeba vytáhnout veškerý svoje starý džíny a ty tahat, dokud se nerozpadnou.
Znamená to, že vysokej pas se vrací (už pár let), že konečně dorazil i sem a že je třeba konečně zahodit bokovky s kapsama někde pod zadkem, ze kterých vám lezou tanga. Poděkují vám nejen vaše ledviny, ale i vaše okolí, které denně oblažujete pohledem na vaše odhalené pozadí.
No, hm, pokud nakupujete oblečení opatrně a jste vlastníkem bokovek, co vám perfektně sednou, nedeformují vám nic a zadek je kryt za všech okolností, můžete si je nechat, ty jsou dovolený.
Protože, nechápejte mě špatně, bokovky nejsou módní trapas, faux pas ani tragédie (no, zatim?), tragédie jsou špatně ušitý kalhoty, vyčuhující zadky a špatný velikosti.
Mimochodem - Špatně umístěný kapsy vám opticky splácnou zadek a ani vykukující tanga vás nezachrání od toho, aby vaše imidž bohiňe seksu dostala pěkně na prdel. Hahaha!

1 komentářů