Day 26 - Five non-favorite atmospheres

Oslavy se širokou rodinou. Dřepíte mezi lidma, který úplně tak neznáte a nejste si jistí, jestli jim máte tykat nebo vykat. V hlavě se vám ...

  • Oslavy se širokou rodinou. Dřepíte mezi lidma, který úplně tak neznáte a nejste si jistí, jestli jim máte tykat nebo vykat. V hlavě se vám tvoří představy těch veselých amerických rodin se zářivýma úsměvama. Tohle není ten případ, tady žádná pospolitost není. Atmosféra je svázaná, neuvolněná, všichni chtěj pryč. Připadáte si jak v nějaký freak show, kde jste ten freak vy. Každá tetka Bětka k vám chodí a vykládá vám, že jste vyrostli, že jste úplnej tatínek/úplná maminka (faktem je, že jste spíš takovej úplnej mix) a že jste krásné dítě (ano, to je přesně to, co chcete ve svých osmnácti letech slyšet - že jste krásný dítě :D).
  • Zkoušení. Když profesorka přejíždí očima po seznamu, koho vyzkouší a celá třída trne.
  • Vánoce v řijnu.
  • Valentýn & dny před ním. Výlohy plný vohavných srdíček a kejhající lůzři, kterým vadí, že nikoho nemaj zrovna na Valentýna. No, guess what, jestli smrdíš, vypadáš jako šimpanz, oblíkáš se do rejoicek, vystupováním se můžeš měřit s vychlastanym idiotem, co žije z podpory a dny tráví v hospodě, vlasy si meješ třikrát do roka a tvoje vyjadřování je na úrovni, ehm, nemá úroveň, prostě se nemůžeš divit, že nikoho nemáš. Když ti to tak vadí, asi bys měl přehodnotit svůj život a něco změnit, Valentýn s balónkem ve tvaru srdce to za tebe neudělá.
  • Uměle vyvolaná atmosféra.

0 komentářů