Day 02 - Five favorites TV shows

Will & Grace Jeden z nejvtipnějších sitcomů evr. Čtyři hlavní postavy (Will, Grace, Karen a Jack), každá z nich trhlá, svá a hlavně leg...

Will & Grace
Jeden z nejvtipnějších sitcomů evr. Čtyři hlavní postavy (Will, Grace, Karen a Jack), každá z nich trhlá, svá a hlavně legrační. Není díl, u kterýho bych minimálně jednou nevyprskla smíchy, fakt ne. Lidi, co za tenhle seriál můžou, jsou prostě geniální a krásně se trefili zrovna do toho mýho nejnejnej humoru.

L Word
Drama seriál, který se točí okolo několika (mění se to season od season) lesbických žen. Je to zkrátka show o jejich životech - a je to zajímavý, místy dojemný, místy vtipný, místy napínavý, místy rozčilující.... ne, vážně. Skvělej, reálnej scénář, talentované herečky, děj, spád a umění dostat diváka do situace. A samozřejmě určitá revolučnost a dotýkání se citlivých témat (Moira, která se mění na Maxe, "Don't ask, don't tell" ...).

Skins
Když řeknu, že je to teen drama, spousta lidí ohrne nos a představí si nějakou srágoru, kde se řešej hrózný próblémy britský mládeže, co má v podstatě všechno, ale i to je jí málo.
Jenže o tomhle to není. Je to teen drama, ale není stupidní. Problémy, který hlavní postavy řešej, většinou stupidní nejsou. Řekla bych, že jsou reálné... ale nechci bejt za blbce, někdy je to fakt trošku přitažený za vlasy. :)
Pořád platí, že je to jedna z kvalitních show, na který se můžete dívat, vybudovat si na nich určitou závislost, a necejtit se přitom jako idiot nebo telenovelami posedlá důchodkyně. :)

Lip Service
Miminko. Natočena zatím jenom jedna season, k Vánocům jsem se dozvěděla, že bude i druhá (yaaaaay!). Opět je to drama, opět nesmírně kvalitní, opět ze života (zápletka s Frankie je sice trochu... no, v životě ne moc běžná, ale i tak), opět velmi emotivní.
Akorát mi trochu vadí, že je to natáčený v Glasgow - tudíž Skoti a jejich přízvuk. Občas se mi stávalo, že jsem kvůli tomu prostě nerozuměla... a teď se mi občas stává, že se mi ten přízvuk plete v hlavě i v řeči.

The SimpsonsKlasika, kterou určitě nemusim představovat. :)

0 komentářů