Fejk bičis

Neozvala jsem se dva tejdny, to mi pardón. Mým největším problémem je totiž určitej psychickej blok, kdy nemůžu přece dělat nic smysluplný...

Neozvala jsem se dva tejdny, to mi pardón.

Mým největším problémem je totiž určitej psychickej blok, kdy nemůžu přece dělat nic smysluplnýho, protože se musim učit. V konečnym výsledku se zdaleka tolik neučim a vysedávám u seriálů, čistě proto, abych se příští tejden posrala ze ZSV a němčiny, protože obojí absolutně neovládám a trochu chci svému osmnáctiletému já vyrazit zuby za to, že došlo k názoru, že nejlepší způsob, jak se donutit naučit se německy je z němčiny maturovat. Seš fakt kráva.

Víte, jak si vždycky holky navzájem pláčou na ramenou, jaký jsou ty kluci svině? Začínám mít pocit, že to zdaleka není ve všech případech pravda. Jasně, spousta z nich se chová natolik hrozně, že jsou zralý na kastraci tupým příborním nožem při plném vědomí, ale některý se chovaj určitým způsobem, kterej není špatnej, vlastně je i celkem hezkej, ale holky z maličkosti dokážou udělat kovbojku a drama hodný telenovely. Ale o tom se bavit nechci, to je na dlouhý žvanění o tématu, jež mi moc blízký není.

A o čem se to chci bavit? Umělý nehty, přicvaklý vlasy, oranžový opálení, nalepený řasy a v horším případě i silikon a další pěkný věcičky. Za posledních pár let se různý způsoby vylepšování zevnějšku za relativně malý částky dostaly i k průměrné české slečince, a tak se chodí každej třetí víkend na nehty, úporně se barví hlava na divně platinovou blond/úchylně naoranžovělou blond/stádovou tmavě hnědou/nepřirozeně černou. Když jí barva vlasy poničí tak, že už ani nerostou, přichází na řadu clip-iny, který nestojej tolik, můžou se barvit a maj tu super výhodu, že se dají SUNDAVAT. Bledý jsou dneska jenom zombie, takže celou zimu cvakat solárko a s prvníma slunečníma paprskama se vyvalit ven, ať ušetří. Za ušetřené peníze si může mladá dáma zakoupit nalepovací řasy a mít tak pak neodolatelný pohled. Anebo lépe, rovnou může navštívit takové pěkné místo, kde jí hodná paní nalepí ty řasy permanentně, čímž si pojistí stálou zákaznici, která si bude pravidelně řasy chodit doplňovat, neb nic nevypadá hůř, než nepravidelný, z ok trčící štětky. Až zákaznice pochopí, že korunky jsou potřeba i na jiné věci, nechá si tu krásu sundat a pak bude plakat na fóru, že její původní řasy jsou zničenej hnus a co má dělat, aby jí dorostly minimálně tak, aby bylo vidět, že nějaké má. hehe

Dobře, dobře, když se gelový nehty udělaj pěkně a vkusně, nic proti nim nemám. Barvení vlasů se svym tmavě blond hárem rovněž dokážu pochopit, protože i já mám občas choutky na světle hnědou (zajímavější!)/světlejší blond (jako Švédky!)/zrzavou (takovou tu přírodní, jak v obchodech neexistuje), ale vždycky se najde někdo, kdo mě zarazí a já jsem mu pak vděčná, protože na barvení nemám nervy, šikovnost a mnohdy ani finance (teda, jako ty mám, spíš neochotu za to ty peníze dávat nemám, protože se vždycky najde něco, z čeho bych měla větší radost).

Ale solárko, kartáče místo řas a clip-iny moc nechápu, ale naopak rozumím klukům, co pláchnou, když se ráno po první společné noci vzbudí, podívají se na svou potenciální lásku a zděsí se, neboť jejich potenciálně vyvolená má chumáč řas na bradě, druhej neznámo kde, je vážně divně oranžová (to víte, musela se vyfiknout) a z hlavy jí trčí divný spony s našitejma vlasama. V tomhle případě je ošustí a opustí naprosto pochopitelný, protože si kluk kupuje zajíce v pytli. Možná si teď řikáte, že jsem nějaká moc povrchní, ale ruku na srdce - vy byste, dámy, neutíkaly, kdybyste se ráno vzbudily a sezdaly, že ten mladík, co se vám tolik, tolik líbil, přes noc vyfouk svaly, nafouk břicho a jeho netušené, avšak umně dělané a krásné tupé se mu svezlo na stranu?
Myslim, že tyhle tři věci ocení pouze jejich nositelka a já bejt na jejich místě, cca po dvou dnech už by mě to štvalo.

(Mimochodem, co s tou černou tolik lidí má? Jasně, tmavejm typům to třeba sluší, ale když si tenhle super černej odstín s tmavomodrými odlesky na sebe napatlá holka s přirozeně bledou kůží, světlým obočím a světlýma očima, vypadá pak jak tejden po smrti, nikoliv jemně a étericky jako Sněhurka nebo tajemně a záhadně jako ta Gothička na netu.)

A víte co? Přece kdo něco kritizuje a hází na to špínu, ten jenom zavídí, protože to nemá.
Takže mě omluvte, jdu brečet do chroští, že nemám platinovou blond dlouhou až pod zadek, oranžovej ksicht a kartáče místo řas.

2 komentářů

  1. ,,Štětky z ok." :D :D
    Slečna zase ví všechno nejlíp. :) <3

    OdpovědětVymazat
  2. Jó, chápu když je jim třicet a potřebujou rychle nahnat nějakýho chlapa... to už je pak obyčejný zoufalství.
    Ale když se takhle stylizujou náctiletý holčiny? No co to je? Konec světa se blíží...

    Mimochodem, je to skvěle napsaný - strašně mě tvoje články baví :)

    OdpovědětVymazat