TOP 10 - Proč nenávidim léto.

1. Svítí sluníčko. Nejsem až takovej škarohlíd, abych se vztekala, jakmile je venku aspoň trochu hezky. Takový jarní nebo podzimní sluníčko...

1. Svítí sluníčko.
Nejsem až takovej škarohlíd, abych se vztekala, jakmile je venku aspoň trochu hezky. Takový jarní nebo podzimní sluníčko miluju, protože hřeje tak jako decentně a nesvítí jak blázen. Ovšem to letní, to bych nakopala do řitě. Svítí ostře, hřeje, že by se jeden poblil a o-p-a-l-u-j-e. V mym případě teda spaluje vše živé, protože jakmile zatoužim po looku blonďatého prasátka, stačí mi krátký čas na slunci. Moje vlasy světlají, moje kůže červená a ani drahej krém s faktorem padesát mi nepomůže, což je urážka.
Chtěla jsem nosit slunečník, ale rodiče mi to zakázali, protože by se pak za mě styděli. -.-

2. Je vedro.
Teplá vana? Me gusta.
Horká čokoláda? Me gusta.
Horká vířivka? Me gusta.
Teplej čaj? Me gusta.
Teploučká postýlka? Me gusta.
Fungující topení? Me gusta.
Venkovní teplota snadno srovnatelná s peklem, kdy se při sebemenším pohybu opotíte jako dvířka od chléva? No me gusta teda.

3. Nosí se letní móda.
Všechny ty minisukýnky (zdravím jejich nositelky, co zjevně ještě nepoznaly to blaho sezení na spálenejch stehnech), minitílečka, minikraťásky, minibotičky, minitopíčky, minišatičky a minimozečky bych chtěla ztrestat řádně. Ne snad, že bych měla něco proti nim, to teda jako ne, spíš mě fascinuje, co jsou si holky (a ono vlastně i kluci) schopný oblíknout za účelem vypadat seksi. Když mám topíček s vykrojenejma zádama a vezmu si pod to opranou podprdu, která je mi malá, takže mám zapínání někde zhruba na temeni hlavy, tak jsem asi trošku dementní, že.
Navíc mi vadí to přílišný odhalování. Nejsem žádná konzerva ani puritán ani nic takovýho, ale prostě tričko s obrovskym výstřihem a kraťoulinká sukýnka korunovaná podpatkama k sobě nejdou, protože proto. Vypadá to lacině, hnusně a nevkusně.
Věřim, že se na to některý kluci rádi kouknou, ale pokud se někdo oblíká jenom proto, aby se na něj kluci dívali, nemusí se namáhat a může chodit nahej. Nebo spíš asi nahá, žejo.

4. "aha, tak tam taky nepojedu..."
Letní festivaly s nejlepšíma line-upama jsou vždycky v nejblbějším datu, na to je snad zákon.
Pokud jsou ty letní festivaly nejen zajímavý, ale i v ideálním datu, konaj se kdesi v Háji Zasedmerohorami, lístek stojí cca biliardu a doprava tam milion.


5. Plovárny, koupáky, koupaliště.
Pro někoho znamená báječně strávenej den ráno se vyvalit na koupáku a k večeru se zase odvalit. Ew. Hledání místa, stresy s převlíkáním, přecpanej bazén, předražený jídlo a do toho všude se povalujou těla v zoufalý snaze nachytat bronz. To není nic pro mě.
Často to taky bejvá spojený s přehlídkou narcisů a narcisek, co trávej veškerý svoje volno v posilovně a na solárku. On je totiž narcis a narcis. Jeden narcis je aw a roztomilej v tý svý narcisnosti. Druhej narcis je slizák, hnusák a vůbec nemá bejt na co pyšnej. Ten druhej typ se na podobnejch místech vyskytuje hojně, rád se předvádí a rád pozoruje a jeho vkus je k zblití.

6. Opálení krasavci a krasavice.
Aneb narcisové a narcisky, který jsem naťukla v minulym bodě.
Takže znova. Tento typ lidí se buď svůdně producíruje v plavkách na koupáku (ten lepší případ), nebo se ještě svůdněji po městě. Po celý rok buď hybernují zavření ve fitku, nebo jsou zahalení do značkových hadrů a tváří se jako normální občané. V létě nastává jejich čas, takže odhodí oblečení a jdou mezi lidi. Jejich outfit se skládá z (ideálně bílých či džínových) šortek, plážových žabek a trička frajersky zastrčeného za opaskem (samečci) nebo z džínové sukýnky, vršku od plavek a sandálcích na podpatku (samičky). Jejich životním cílem je dosáhnout opálení hodné pravých Italů, bohužel ještě nepřišli na to, že jen minimum Italů vypadá jako prostituující pomeranč.

7. Letní románky.
Říkejte mi cyniku, skeptiku, zoufalče, přechytralá pizdo nebo třeba i závistivče, ale já ze svýho (mimochodem, nezávistivýho) prohlášení neuberu ani písmenko. Letní románky jsou ztráta času, protože člověku nejen nic nedaj, oni ho ještě oberou. Je sice pěkný strávit dovolenou v Římě v náruči pěknýho Itala (co mám dneska furt s tou Itálií? :D), ale až se vrátíte domů, vězte, že se zničehonic nestanete hrdinkou nějakého z příběhů s názvy jako "Vzala jsem si svou letní lásku z Itálie" nebo "Z letního románku se vyklubalo manželství navzdory vzdálenosti a jazykové bariéře!", byť ženské časopisy jimi v létě doslova přetékají. Pravděpodobně totiž zůstanete naprosto nehrdinnym já, který si ze svý dovolený z Itálie přivezlo depresi, nulu poznání a pohlavní chorobu. A zatímco vy budete při dotazu, jaká byla dovolená, trapně mlčet a snažit se nevnímat zvláštní svědění v oněch místech, vaše velká italská láska bude obšťastňovat nějakou jinou.

8. Nejdou seriály.
A to je urážka, protože to mám nejvíc času na ně koukat.
Pokud mi chcete pošetile navrhnout, abych na něco celej rok nekoukala a nechala si to na prázdniny... Zbláznili jste se? Já POTŘEBUJU vědět, jak to dopadne, nebudu čekat rok!

9. Všechno se mastí.
Já vim, je to ew, ale je to fakt, kterej mě sere snad ještě víc než to, že nejdou seriály a že musim čumět na oranžovýho svalouše s držkou tak samolibou, až si sama řiká o to, aby mu jí někdo rozkop.
Člověk si ráno umeje vlasy a odpoledne může znova. Pokud máte jako já jemný vlasy, co jsou schopný se umastit za všech možných i nemožných okolností, hluboce s vámi soucítím. V létě bych potřebovala s sebou všude nosit kýbl s vodou. A ne, šamponem to není, ten celej rok funguje velice uspokojivě.
A obličej, můj krásný obličej je na čele plný maličkatých vředíčků, se kterýma neudělám prostě nic, protože veškerý kosmetický prostředky na týhle planetě je nejen konzervují, aby vydržely déle, oni je ještě pěkně vyživují, aby pupínky červenaly a pěkně svítily! To je taky pěkně eww a neměli byste to vědět, protože si máte myslet, že jsem za všech okolností nádherná a dokonalá osoba, ale mě to tak neskutečně sere, že si prostě musim postěžovat.

10. Klimatizace.
Když někde klimatizace není, je tam vedro a já jsem vzteklá. Když někde klimatizace je, bolí mě nos, často kejchám a jsem vzteklá.

10 komentářů

  1. Tak. Dojdu pro režiséra, aby tě ztrestal řádně. :D :D
    To s Itálií máš proto, žes tam tajně chtěla s panem Sv. ,,Nevimkdypřesněsetostalo" dějepisářem jet a teď tě to štve. :D
    A odstavec o letních románcích? :D
    Megusta (To je španělsky. :D ) honey!
    <3

    OdpovědětVymazat
  2. Já tě prostě miluju :D:D:D Fakt jo, hluboce a napořád :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  3. D.D: To spíš, že nechápu tu obsesi Itálií u spousty lidí. Je tam vedro, milion turistů a na Italech není nic sexy, akorát řvou a jsou opálený, to umí každej.
    Ty nepotřebuješ románek, tobě stačej silonky. :D

    Janča: Dobře děláš, jednou se ti to vyplatí. :D

    OdpovědětVymazat
  4. I like.
    A okřídlené úsloví "jsem zpocená jak vrata vod chlíva" v posledních dnech používám neslušně často.

    OdpovědětVymazat
  5. Strašný, hlasuju pro říjen.

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně Ti rozumím. K tomu ani není co dodat :D.

    OdpovědětVymazat
  7. HAhaha :DD Nejlepsi clanek, souhlasim velmi.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to nemá chybu :-)))))) Souhlasím na celé čáře a jdu přposlat odkaz známým :-)

    OdpovědětVymazat
  9. S většinou bodů se dá jen souhlasit. Na hovno je, že se to léto nějak nechce odporoučet a drží se stále zuby nehty :D

    OdpovědětVymazat