TOP 10 - Kristen Stewart.

Protože mám před sebou ještě projekt na ájinu, píšu tuhle zhovadilost, neb přece nemůžu něco dokončit včas, nejsem blázen. Tudíž vám vesele...

Protože mám před sebou ještě projekt na ájinu, píšu tuhle zhovadilost, neb přece nemůžu něco dokončit včas, nejsem blázen.
Tudíž vám vesele přináším další topten, tentokrát deset důvodů, proč miluju Kristen Stewart. S obrázkovym doprovodem, protože je krásná a tak, víme.

1. Je KRÁSNÁ.
No, to je překvápko, že. Kdybych věřila na typy, řekla bych, že je to přesně můj typ. :D


2. Je to SLEČNA HEREČKA.
Tímto přiznávám barvu - díky všem těm sériím Tvajlajtu o upírech, co vypadaj jako modelové a mají city, jsem ji jaksi nemusela. Postava Belly je totiž ta nejhorší hrdinka v dějinách lidstva (pardon) a všechny ty její ublížený pohledy udělaly z Kristen v mých očích hňupku. Jenže! Pak jsem shlédla další filmy - a hle! Ono to umí i něco jinýho než ublíženě koukat do podlahy! Ono to má talent, ono si to zaslouží pozornost!


3. Je fajn vidět, že i AWKWARD osoby můžou bejt slavný.
Já vim, neměla bych používat angličtinu, abych pak nedopadla jako všechny ty vykůlený nanynky, ale pro 'awkward' prostě není vhodnej českej ekvivalent.
Zkrátka a dobře - neskutečně se mi líbí její nepříjemný mlčení v rozhovorech, kdy marně hledá slova, její nervozitu (obě mrskáme nohou, to je osud, naše děti budou krásné), její vyhýbavý odpovědi, uí.


4. Málokdy se usmívá a když se usměje, je to yay.


5. Je to nemehlo.
Padá, klouže, hází s oceněníma na zem, zmateně máchá rukama... ♥


6. Úžasně se oblíká.
Jasně, kombinaci tenisek, džín a unisex trička s nápisem objevili už kdysi dávno před ní. Ale ona není fashion guru, ona není modelka, ona je awkward holka, co si vyrazí v tričku a džínách na akci, kde se její kolegyně promenádují v pestrobarevných šatičkách.
A víte co? Na mě v tomhle působí dvakrát sympatičtěji, než kdyby se narvala do high heels a tvářila se jako na popravě. Tak.


7. Je to normální člověk.
Poprask kolem Tvajlajtu jí nevlez do hlavy, pořád točí indie filmy a přehnaná pozornost novinářů jí rozhodně sere. ↓


8. Dokáže si udržet soukromí a jeví se jako zajímavá holka.
Žádný pikantnosti na sebe nepráskne, na osobní otázky odpovídá zásadně vyhýbavě, má ráda Steinbecka... a tak, no.


9. Jeví se inteligentně.
Na to, abych mohla odhadnout, zda je dotyčnej geniál, inteligentní člověk nebo blbeček, s nim potřebuju mluvit. Ale co se týče K., troufnu si tvrdit, že to nebude nějaká nablbaná pizdička, co se ráda předvedete po boku Pattinsona (modlim se, že jsem to napsala dobře, ten kluk má děsný příjmení, toho bych si teda nebrala) a dle mého skromného názoru, ke kterému jsem došla naprosto zdravým a nezaujetým pozorováním (jsem creeeeeeeeeepy a kdybych bydlela v Emérice, už bych dřepěla před jejím domem v křoví s dalekohledem a sváčou) jí leze na nervy, jak jí s R. P. "Edwardem" dávají novináři a někteří fanoušci dohromady.
I feel you, sista, mě by to štvalo taky, vypadá jako zevl a ani to o sobě neví.


10. ↓↓↓ Me gusta.

12 komentářů

  1. O tom, jak šlehla s tou cenou, jsem vůbec netušila, a musím říct, že jsem se teď kvůli tomu málem udusila smíchy :D
    To je úplně stejné tele jako já, když se dennodenně přerážím o kabel, co už tolik měsíců leží na stále stejném místě na podlaze a já ho prostě neumím normálně překročit. Ugh..
    Najednou je mi Kristen stokrát sympatičtější!
    A český ekvivalent náhodou existuje, ta holka je jasné kopyto :D

    OdpovědětVymazat
  2. Líbíí :) ...Taky ji mám ráda, i když tolik zas ne :)

    http://so-this-is-her.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Mrkev: Nejlepší je, jak je jí chudince trapně tak, že rychle dořekne řeč, nechá cenu cenou a už si to švihá pryč. :D
    Ona prostě člověku musí bejt sympatická už jenom tim, jak mu připomíná jeho vlastní... kopytnost. :D

    Janča: Samozřejmě, že jí máš ráda, protože kdo by neměl. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Má fakt dobrý hudební vkus :). Hned první dvě fotky: The Clash a Sex Pistols. Anarchy in UK! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Podle dobrýho hudebního vkusu se pozná normální člověk (jsem naivní, neberte mi to!).
    Ale s těma Sex Pistols nevim, jestli je vážně poslouchá, to tričko je součást "kostýmu" k Runaways, na druhou stranu s nim má tisíc (doslova, víšco) fotek, takže možná...
    (Prudce filozofické zamyšlení.)

    OdpovědětVymazat
  6. No těma Sex Pistols si taky nejsem jistý,,, Z Runaways jsem pochopil, že Joan Jett to tričko taky měla,,,takže není žádný důvod si myslet, že je taky poslouchá. Fuj! tolik myšlení najednou,,, a hlavně o tak závážných věcech!

    OdpovědětVymazat
  7. Samozřejmě, hudební vkus Kristen je důležitá věc, která se musí řádně prozkoumat, neb nechci vypadat trapně, až budu stát před jejím domem s kazeťákem v rukou - umíš si představit tu nepříjemnost, že bych jí hrála něco, co se jí nelíbí?
    Noční můra.

    OdpovědětVymazat
  8. No, to snad ne :D.
    Varování: Tento komentář absolutně nesouvisí s tímto článkem.
    Na bloggeru mi svítí, že jsi včera přidala článek o ELSA, ale nejde mi rozkliknout a na blogu se mi nezobrazuje. Co s tím? Já ho chci číst! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jo máme plán. Odjedeme do Ameriky. Pronajmeme si auto (blbý rozdíly mezi evropskými a americkými auty). Budeme jíst odpadky. Když tak tu cestu natočíme na mobil a zakončíme tak nejhorší road movie na světe. Budeme slavní jako Ed Wood (hrozná asociace - připomíná mi to film Absolvent a skladbu od Simona a Garfunkela - Scarborough Fair). Dojedem do L.A., stoupneme si před její barák a pustíme Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama, na to nás seberou za stalking,,,Ale možná nás jmenuje šéfy jejího fanclubu, jelikož naše mentální vada je vyvinutá na vysoké úrovni. Celkem fajn ne?

    OdpovědětVymazat
  10. CK: Blogger je sráč. Tak. :D

    Jimmy: Je to geniální. Až teda na ty odpadky, to snad radši snim vlastní nohu. :D
    Kdyby nás chtěla jmenovat šéfy svýho fanklubu a vážně s námi komunikovala, během minuty bych zařídila, aby si to hezky rychle rozmyslela. Ne, že bych to teda udělala schválně, jenom by prostě touha chytnout a nepustit byla silnější než já...

    OdpovědětVymazat
  11. Docela dobrý výbuch smíchu při čtení "to bych radši snědla svoji vlastní nohu" :D nebo "touha chytnout a nepustit". Opět se potvrdilo, že smysl pro humor je známka inteligence. Škoda, že to neplatí i u dobrého vkusu pro humor.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobřeee tyyy :DDD

    OdpovědětVymazat