TOP 10 - Equality?

1. Když holka spí se spoustou kluků, je to děvka. Když kluk spí se spoustou holek, je to frajer, borec, machr. 2. Když je holka spí se s...

1.
Když holka spí se spoustou kluků, je to děvka. Když kluk spí se spoustou holek, je to frajer, borec, machr.

2.
Když je holka spí se spoustou kluků, všichni automaticky předpokládají, že má problémy doma, že její rodiče jsou asi špatní rodiče. Když kluk spí se spoustou holek, je to v pořádku, protože je mladej a užívá si života.

3.
Když holka kritizuje mužský svět, je to blbá feministka, co nenávidí muže. Když kluk kritizuje ženský svět, všichni ho plácají po zádech a říkají, že má pravdu.

4.
Když má kluk rád "holčičí" věci, je automaticky považován za gaye. Když má holka ráda klučičí věci, je automaticky považována za bezva kámošku a holku, se kterou nechce žádnej kluk nic mít, protože by to bylo divný, je to kámoš(ka).

5.
Když se kluk vyspí se svym kámošem, je to divný, nechutný, zvrácený a teplý. Když se se svojí nejlepší kámoškou vyspí holka, je to v pořádku, holky prostě blbly a zkoušely.

6.
Když holka hraje klučičí sport, je to lesba. Když kluk rád holčičí sporty, je to gay.

7.
Když se kluk opravdu stará o to, co má na sobě, a sleduje módu, je to metroušká buzna. Když se holka nestará o svůj vzhled, je to divná lesba a ze všech stran se na ní valí, ať se sebou proboha něco udělá.

8.
Když se kluk k holce chová jako šéf, je to machr, co si nenechá srát na hlavu od žádný krávy. Když se holka ke klukovi chová jako šéf, je to semetrika, která potřebuje, aby jí někdo dal přes hubu.

9.
Když holka neumí vařit, šít a nechce děti, je nepoužitelná pro budoucí život, protože v podstatě selhává v roli ženy. Když kluk neumí nic opravit, neumí řídit auto a v krizových situacích omdlívá, je to inteligentní moderní muž, co si přece dokáže zaplatit lidi, jejichž práce je zařídit to, co on neumí.

10.
Když holka balí kluka, je asi pěkně zoufalá a takovou dotyčnej nechce, vždyť se mu trapně nabízí. Když kluk balí holku, má dotyčná blahem skákat metr dvacet a plánovat budoucnost - a to i v případě, že nápadník smrdí jak žumpa, vypadá jako bezdomovec a jeho osobnost je stejně okouzlující jako psí lejno.

4 komentářů

  1. Pan Ryba Karel6. dubna 2011 v 21:18

    Ale, někdo smazal komentáře.. =) Vždycky nastane den, kdy je i ego ''dokonalého'' sraženo, že? http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/13299_1328069335024_1629682849_778821_851880_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, někdo smazal komentáře, protože usoudil, že podobná diskuze je pod jeho úroveň. :)
    O moje ego si nemusíš dělat starosti, jestli si myslíš, žes mě svýma chrabrýma kecama v anonymitě nějak dostal, jsi tak trošku trapnej.
    Navíc, tady nikdo o dokonalosti nemluví, většina článků je tady psaná dost ironicky a s nadhledem... ale na druhou stranu je pravda, že lidi s určitým počtem iq podobný věci nechápou...
    Možná by nebylo od věci začít v životě něco dělat, pak tě třeba já a můj blog přestaneme srát. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pan Ryba Karel6. dubna 2011 v 21:39

    Na základce jsi taková nebyla.. =) Aha, znám blogy v ironii, tenhle to zrovna není.. =) Je inteligence a inteligence.. Srovnáváš něco s něcím, co není.. =) Jak víš, že nic nedělám? Spíš naopak.. =) Dělám toho víc než ty.. Nesedim jenom doma a neposlouchám o víkendu písničky jenom proto, že nemám kámoše.. =)

    OdpovědětVymazat
  4. To se nám to hejtuje, když jsme krytý anonymitou, že jo? :)
    "blogy v ironii", "něco s ničim, co není" No wow, skvělá ukázka jazykových dovedností, bravo! :D
    Kdybys toho dělal víc než já, rozhodně bys neměl čas číst můj blog a ještě se zabejvat komentářema, který jsou absolutně mimo článek. :)
    Nehodlám se ti nijak ospravedlňovat, protože narozdíl od tebe rozumim tomu, že lidi jsou různý - ty se bavíš tim, že jsi venku s kámošema (což je ovšem obrovsky produktivní činnost), já si krásně odpočinu o víkendu bez lidí. A yay, kdybych měla o víkendu čas dřepět na židli a poslouchat písničky, tak si pískám a jsem šťastná, jak se mám dobře. Bohužel, o podobný relaxaci si můžu maximálně tak nechat zdát.
    Jsem si jistá, že chápeš mou situaci - tvoje žvásty mě otravují a jejich obsah mírně zavání virtuální šikanou - takže si na nějakou dobu bloknu anonymní komentáře.
    Pokud máš ještě něco, co dle tvého mínění potřebuju vědět, klidně mi napiš na FB (zjevně mě máš v přátelích), ať to vyřešíme soukromě. :)
    Ale chápu, vystoupit z anonymity chce koule, který ty asi nemáš, protože jinak bys svůj problém se mnou neřešil takhle. :)

    OdpovědětVymazat