D není F, blbečku.

Mám zánět močáku. To je krásný začátek nového postu, no ne? Už třetí den se válim doma v posteli, cejtim se opuštěně a polykám antibiotika...

Mám zánět močáku. To je krásný začátek nového postu, no ne?

Už třetí den se válim doma v posteli, cejtim se opuštěně a polykám antibiotika, protože jakmile vylezu z postele do zimy, prostě to nejde. K tomu se mi občas přidávají mňamózní bolesti hlavy a záchvěvy teplotky.
Prodala jsem svůj Example lístek a dobře jsem udělala, protože nevim, kdy se vyhrabu z postele a faktnutněmoc bych se potřebovala uzdravit, neboť příští sobotu odlítám do Bilbaa a bylo by fajn celej ten supráckej tejdenní vejlet strávit jinak než obalená dekou v hotelovym pokoji.

Aktuálně jsem velmi, velice, strašlivě moc zamilovaná. Do HTC Wildfire. Nejenže je ten mobil strašně roztomilej, on je i chytrej a když prší, dělá zvuky deště! Nejradši bych ho umačkala, nicméně v obchodě je mi to trapné a můj vlastní dle všeho mít jen tak nebudu, protože si mám prej šetřit peníze na prázdniny. Aha, na ty samý prázdniny, kdy můj jedinej plán je setkat se s kámoškou z Ukrajiny a jejím přítelem v Praze? No paráda, tak to jo, to potřebuju miliony. -.-
Já nevim, jak vy, ale já když něco fakt moc chci, vždycky samu sebe přesvědčím, že až budu vlastnit tu danou věc, bude můj život lehčí a kvalitnější, ušetřim spoustu času, budu víc číst a zničehonic budu i krásnější, chytřejší a budu umět chodit na podpatcích jako královna. Stoupne mi sebevědomí, maturitu udělám levou zadní a v červenci odfrčim někam do zahraničí dělat nějaký strašlivě moc kůl věci, který normální smrtelník pochopit nemůže. Víte?
S mym upatlanym Samsungem, kterej vytrvale píše 'D' místo 'F' a musíte se s nim probourat do Číny, aby pochopil, že mačkáte OK, neudělám maturitu, celý prázdniny skejsnu v Ústí, můj život bude stát za starou belu a až si zase vezmu svoje ultra mega dobrácký červený lodičky, rozbiju si na nich hubu.

Rovněž bych chtěla poděkovat novým followerům i starým followerům za existenci. 31! Jsem celebrita, za chvíli budu muset nosit sluneční brýle, i když prší.

▼▲▼▲▼▲

I've inflammation of bladder. That's awesome start of new post, isn't it?
This is my third day at home spent lying in my bed, feeling lonely and eating antibiothics. I've tried to get out of bed but it's impossible... cause it's cold everywhere. Plus sometimes I get yummy headeaches and even yummier cute little fever.
I've sold my Example ticket and good for me cause I've no idea when I'll be able to get out of bed and I really, really, really need to get healthy cause next Saturday I'm flying to Bilbao and it would be super awesome if I didn't spend this one week trip wrapped in blanket in a hotel.

Recently I'm fucking madly in love. With HTC Wildfire. Not only it's cute as a button, but it's also clever and when it's raining it does this little raining sound, aw! I would love to hug it so hard it would die, but I'd feel weird doing that at a shop and I'm not getting my own mobile anytime soon cause I was told I should keep my money for holidays. Ok, the same awesome holidays without a single plan but meeting my Ukraine friend and her boyfriend in Prague? Oh, yes, I need millions for that!! -.-
I don't know how about you but when I want something that bad, I have tendencies to convince myself my life would be better owning that thing. My life would be easier and more awesome, I'd save so much time! I'd read more and be prettier and more clever and I would walk in heels like a boss. I'd be more confident and do my exams easily and I'd go somewhere abroad in July where I'd do something fucking cool and normal people wouldn't even understand what it is. You know?
But with my old Samsung, that keeps showing 'D' even though I typed 'F' and that I have to push so hard we end up in China to make it understand I'm hitting 'OK', I'm going to fuck up my exams, stay in Ústí all summer, have a boring, lame life and falling down everytime I wear my coolest, awesomest, beautifulest, redest heels.

Also I'd like to thank my new & old followers for their existence. 31! I'm famous! I'll have to wear sunglasses even though it's raining soon.

2 komentářů